Tina Paskojević djevojka je koju ovoga tjedna predstavljamo u rubrici Gospari odabrali.

Tina ima 22 godine. Završila je Srednju Ekonomsku školu u Pločama, gdje je odrasla, a trenutno studira na Američkoj Visokoj školi za menadžment i tehnologiju. Kako kaže, nema posebnih planova za budućnost jer je po prirodi nepredvidiva. 

Uz grad Ploče vežu je obitelj, prijatelji i prelijepe uspomene, ali s obzirom na situaciju, Grad ne pruža veliku mogućnost zapošljavanja mladim ljudima, osobito u njenoj struci, zbog čega nema namjeru povratka. Ipak, Ploče će uvijek posjećivati s osmijehom na licu. 

Tina je rođena u Dubrovniku, gdje živi kao i ostatak njene obitelji, a kako su joj tu i prijatelji, tu joj je lijepo i uživa. 

U slobodno vrijeme voli čitati knjige, a kako je godinama trenirala košarku, i dan danas se rado opušta uz sportske aktivnosti. Dubrovnik nema baš veliki izbor kad je u pitanju noćni život, ali Tini to ne smeta jer se mladi uvijek nekako snađu. Smatra da je uz dobro društvo na svakom mjestu zabava zajamčena. Omiljeno mjesto za izlaske joj je Revelin gdje je možete sresti gotovo svaki vikend.

Nema dečka i ljubavni status joj trenutačno nije na listi prioriteta. Smatra da bi njen idealan spoj trebao biti opušten i spotan. Kako kaže, izgled joj je kod suprotnog spola bitan, ali nije presudan. Bitnije joj je kakva je netko osoba, a najviše preferira dečke koji imaju lijep osmijeh i bogat smisao za humor. 

Iako se čini kako Tina neće još neko vrijeme 'pred oltar' za potrebe fotografiranja rado je pozirala u prelijepoj vjenčanici iz Salona Adora, koja joj savršeno pristaje. Uživajte u fotogaleriji. 

HALJINE: ADORA - Salon vjenčanica i večernjih haljina

IZGLED: Ana Vukas

FOTO: Lucija Komaić / Nikša Klečak

comments powered by Disqus