Violeta Vukanović: Ljepotica senzualnog stila s daškom glamura

Autor:dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marko Kriste

U današnjoj rubrici 'Dubrovački modni kutak' ugostili smo poznatu dubrovačku PR direktoricu Vinarije Matuško, Violetu Vukanović.  U zadnje vrijeme Violeta je česta gošća u lokalnim medijima, uz naslove kao što je "Vila Vinarije Matuško". Odakle krenuti kad se radi o Violeti, osobi koja će vas zagrliti sa svojom beskrajnom toplinom, dobrotom i pozitivnom energijom? – piše Marko Kriste u svom modnom osvrtu.

Njen stil može se opisati kao senzualan, s daškom glamoura. Violeta je velika esteta, i kao što se vidi, voli profinjene i ženstvene kreacije. Za posebnu priliku fotografiranja za Dubrovački dnevnik iz svog ormara odabrala je tri odjevne kombinacije.

Svečana toaleta savršeno se uklapa u blagdansko raspoloženje. Nerijetko su nametnuti stereotipi kako  su  toalete strogo rezervirane za neke posebne prigode kao što su vjenčanja, maturalne zabave te gala večere i domjenci. Da to nije uvijek tako, dokazala je Violeta u svečanoj varijanti i time poručila kako takav odabir može biti pun pogodak prilikom izlaska na neko otmjeno mjesto, uz čašu vrhunskog vina, kao što je Wine bar Matuško.

Svečana svilena duga haljina boje vina sa čipkanim uzorkom i ogrlica s perlama izazovna su kombinacija koju treba znati nositi, a Violeta zna kako se u tome osjećati lijepo i zračiti samopouzdanjem.

Druga varijanta je jednostavna bijela haljinica koja prati liniju tijela, brončani ten, kao i skladno tijelo u top formi.

Violeta je za kraj odabrala bijelu haljinicu sa čipkanim uzorkom, što može biti odličan izbor za neke posebne prigode kao što su božićni i novogodišnji praznici, ali i za ležerne kombinacije uz aktualne gležnjače, guste grilonke i tople oversized džempere. Prilikom niskih temperatura i nepovoljnih vremenskih uvjeta, kakvi su i ovih dana,  dobro je svoju modnu kombinaciju začiniti nekim toplim odjevnim predmetom, baš kao što je to napravila ova atraktivna Dubrovkinja, koja je odabrala  krzneni kratki kaputić boje leda.

Uz ovakav odabir odjevnih kombinacija, jako je bitan i dobar make-up, poput neizostavnog crvenog ruža za božićne praznike i večernje izlaske.

Tekst i foto: Marko Kriste/Dubrovački dnevnik

comments powered by Disqus