TAJ MAHAL Isprobajte suđukice, hurmašice, begovu čorbu i još puno toga po promotivnim cijenama

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Treće izdanje Good Food Festivala Dubrovnik održat će se od 20. do 23. listopada 2016. godine u organizaciji TZ Dubrovnik. Bogat program donosi više od 20 različitih događanja, a sudjelovat će više od 30 dubrovačkih restorana, nekoliko hotelskih kuća i deset vinskih barova. Dubrovčanima i njihovim gostima predstoje ''gulozni'' jesenski dani! 

Restorani Taj Mahal smješteni na dvije lokacije, Nikole Gučetića 2 u Starom gradu i u Hotelu Lero na putu Iva Vojnovića također sudjeluje u ovom važnom događaju koji traje četiri dana. Predstavit će svoje menije po promotivnim cijenama od 100 kuna i tako privuči veliki broj domaćih i stranih gostiju. Iznosimo festivalske menije i njihove lokacije.

RESTORAN TAJ MAHAL na adresi Nikole Gučetića 2 u Starom gradu nudi slijedeći festivalski meni:

Tarhana čorba (gusta juha od ljetnih rajčica s domaćom tarhanom)

Pikantne suđukice poslužene uz krumpir punjen kajmakom i sirom

Hurmašica za desert

Informacije i rezervacije na tel: 020 323 221

RESTORAN TAJ MAHAL smješten u Hotelu Lero na putu Iva Vojnovića 14 nudi slijedeći festivalski meni:

Juha od crvene leće s ružmarinom i harrisom

Đul-sendvič (teletina s rajčicama i kajmakom)

Bademli almasija šećer za kraj

Informacije i rezervacije na tel: 020 640 123

Ne zaboravite i vi biti dio ovog spektakularnog događaja koji zauzima mjesto svakog listopada i uvertira je za Zimski festival grada Dubrovnika. Isprobajte delicije koje nemate prilike probati svaki dan po promotivnim cijenama i budite dio Good Food Festivala. 

Osim promotivnih menija vezanih za sam festival, pripremili su za vas još i dva degustacijska menija također po sniženim cijenama, a odnosi se na restoran u Hotelu Lero na putu Iva Vojnovića. Kratki uvod o nazivu menija sigurno će vas zanimati, pa pročitajte u nastavku. 

AKŠAMLUK

Za vrijeme toplih ljetnih večeri u avlijama je počinjala večernja sjedeljka - akšamluk na kojem su se sastajali članovi porodice i bliže rodbine. Ovi večernji razgovori uz bogatu trpezu započinjali su oko akšama i trajali nekad čak do zore. 

MENU I

Izbor hladnih zalogajčića, meza po bosanski

Begova čorba

Naša omiljena varijacija jela koja se u bosanskoj kuhinji naziva „Maslenica“ a sastoji se od domaćeg tijesta s maslacem, puretine i teletine ukomponirane sa svježim gljivama i kravljim sirom

Veseli bosanac ramstek punjen svježim povrćem i sirom, krema od pečenog pinđura

Bademli almasija puding krema od mlijeka i gorkog badema sa kandiranom koricom naranče i đul šerbetom

300,00 kuna

MENU II

Hajram hladna juha od jogurta sa maslinovim uljem i mentom iz našeg vrta

Cigara burek i rolice sa sirom i čilijem

Klepe tjestenina od jaja punjena telećim mesom sa začinima, prelivena umakom od vrhnja

Slatki ćevap po starom receptu naših nana – bogati okus polako kuhane govedine sa sočnim aromama na suncu sušenih smokava i šljiva, s koricom naranče

Meki kravlji sir sa hruskavicama od vučenog tijesta i medom sa sjemenkama maka

350,00 kuna

Izvrsni razlozi da navratite i nakon Good Food Festivala u svoj omiljeni restoran Taj Mahal

(promo)

Popularni Članci