Učitaje prijašnje vijesti
pločanski dnevnik

VATROGASAC IH POBIJEDIO NA SUDU Fina blokirala račun Grada Ploča

Račun Grada Ploča blokiran je u ponedjeljak zbog 1,3 milijun kuna koliko Grad mora platiti vatrogascu Milenku Usorcu, a račun je blokirala Fina temeljem sudske presude. 

PANIKA U UTVRDI MOSTA Dva dana prije Nove otpustili pet vatrogasaca primljenih preko veze zbog pritiska javnosti

- Most u Metkoviću zapošljava samo rođake, prijatelje, poklonike i članove Mosta. Primjerice, u Javnu vatrogasnu postrojbu Metković primljeno je šest ljudi od kojih je jedan prvi rođak Nikole Grmoje, a drugi je obiteljski povezan s Božom Petrovom... - izjavio je za Jutarnji list Stipo Gabrić Jambo nakon što je nedavno objavljeno da je bratić Nikole Grmoje i prijatelj Boža Petrova zaposlen bez javnog natječaja kao vodočuvar u tvrtki Hidrotehnički objekti.
višemilijunski iznos

JEDNA OD NAJVEĆIH INVESTICIJA U HRVATSKOJ U Pločama se gradi terminal (VIDEO)

U Pločama će biti izgrađen terminal za skladištenje i pretovar naftnih derivata i ukapljenog plina. Riječ je o jednoj od najvećih privatnih investicija u Hrvatskoj teškoj 135 milijuna eura. Više pogledajte u videoprilogu RTL-a.
BAČENO BLAGO

DOK DRUGI GLADUJU Ova fotografija iz Opuzena potpuno je razbijesnila građane (FOTO)

Aktivistica i nezavinska vijećnica u Gradskom vijeću Grada Ploča i Županijskoj skupštini Ana Musa podijelila je fotografiju koja se rapidno proširila društvenim mrežama i izazvala negativne komentare građana. 
obrazovanje

DOBRE VIJESTI SA SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU Otvara se novi studij, kreću prijave za upis!

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta izdalo je dopusnicu Sveučilištu u Dubrovniku za izvođenje specijalističkoga diplomskog stručnog studija Financijski menadžment. 
južna granica

NAŠA ŽUPANIJA KAO NOVA RUTA? Uhvatili 13 migranata koji su pokušali ilegalno ući kod Metkovića (VIDEO)

Nakon istočne granice, migranti su se pojavili i na južnoj. Trinaestero njih uhvaćeno je u pokušaju ilegalnog ulaska u zemlju u Metkoviću. Istražili smo otvaraju li se nove rute. Više pogledajte u RTL-ovom videoprilogu. 
PLOČANSKI DNEVNIK

APSURD U DOLINI NERETVE Nikad više mandarina, a nema ih tko pobrati

Iz tvrtke AgroFructus u utorak su izvijestili kako se ovogodišnji urod mandarina procjenjuje na rekordnih 90 tisuća tona, no i upozorili da ih nema tko pobrati i pripremiti za tržište.
SMIJEŠNO TRŽIŠTE

MAKEDONSKU PODVALJUJU POD NAŠU! Pogledajte zašto ne možete kupiti neretvanske dinje (VIDEO)

Neretvanske dinje sve je manje jer je za nju sve manje mjesta na domaćem tržištu. Dok otkupna cijena pada, uvoz raste, a na ruku im ne ide ni vrijeme. Više pogledajte u RTL-ovom prilogu. 
predivan prizor

NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ NA NAŠOJ PLAŽI Dupin doplivao među kupače, svi se oduševili (FOTO/VIDEO)

Plažu u Kleku posjetio je zanimljiv gost. 
SVAKA ČAST!

KAKAV KAPITALAC! Ribolovac iz Opuzena ulovio šarana od 33 i pol kilograma

Prije nekoliko dana Karmelo Šešelj iz Opuzena je loveći u Kutima feralom po mraku uspio uloviti rijetko viđenog šarana kapitalca od čak 33,5 kg!
NIKOLA GRMOJA

KOD METKOVCA NEMA DOGOVORA: Sve što nam HDZ bude branio ide na referendum!

Mostovac Nikola Grmoja u intervjuu za Jutarnji list kazao je ponešto o klimavoj Vladi RH, ali i neretvanskom ministru Vlahu Orepiću koji je, kako se čini, svima trn u oku.
DEMOKRACIJA

KONVENCIJA SOCIJALDEMOKRATA Debakl članova iz Ploča i Davora Penića

Novoizabrani saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije SDP-a Davor Penić nije izabran na niti jednu od dvoje funkcije na koje se kandidirao. U namjeri da bude međuizabranim kandidatima nije uspio ni predsjednik GO Ploče Mišo Krstičević, niti njegov prethodnik Ivo Karamatić. 
IMA SE

KAKO ČLANOVI VLADE TROŠE NAŠ NOVAC? Petrov voli skuplje, Vučković među skromnijima

N1 je dobio izlistanu listu cijena najma državnih i privatnih stanova hrvatskih ministara i njihovih zamjenika i pomoćnika.
Učitaj još vijesti