IZLOŽBENI SAJAM Du motion: Runners' Days u sklopu legendarnog Bostonskog maratona (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: dubrovnik.hr
Međunarodni dubrovački polumaraton, odnosno cjelokupna sportsko – turistička manifestacija Du motion: Runners' Days Dubrovnik predstavljena je u sklopu izložbenog sajma legendarnog Bostonskog maratona održanog 17. travnja.

Du motion: Runners' Days Dubrovnik Bostonskim trkačima i trkačicama predstavili su organizatori Big Sur maratona čime se i dalje nastavlja uspješna suradnja gradova prijatelja, Dubrovnika i Montereya na ovom projektu.

Nadolazeće, treće izdanje sportsko – turističke manifestacije Du motion: Runners' Days Dubrovnik održat će se 29. i 30. travnja, a obuhvaća čak četiri različite utrke.

Subota 29. travnja rezervirana je za Dječju utrku koja se trči na Stradunu te Utrku dubrovačkim zidinama. 

Središnji dio manifestacije Du motion: Runners' Days Dubrovnik održat će se u nedjelju 30. travnja kada su na rasporedu dvije utrke: Međunarodni dubrovački polumaraton i humanitarna utrka 5K, a na obje utrke očekuje se gotovo 1000 trkača iz Hrvatske i inozemstva.

Podsjetimo, gradovi prijatelji Dubrovnik i Monterey prošle godine primili su nagradu međunarodne organizacije „Sister Cities International“ za suradnju na pripremi i organizaciji Dubrovačkog međunarodnog polumaratona – DuMotion u kategoriji "Inovacije: Gospodarski razvoj" za gradove koji imaju manje od 100 tisuća stanovnika. 

Popularni Članci