Kad ne budem u Realu prebit ću te ko mačku!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
"Ja sam vrh nogometa, a ti si novinarsko smeće", nisu riječi iz jedne od poslanica Zdravka Mamića, nego ono što je Jose Mourinho sasuo Antonu Meani, novinaru Marce, nakon konferencije za medije poslije remija s Espanyolom na Santiago Bernabeu.

Meana je poslije Mourinhovog obraćanja novinarima prišao treneru Reala kako bi mu pružio ruku, ali ovaj je to odbio i pred ostalim novinarima i čelnicima Reala opleo po njemu:

"Rekli su mi da si kurvin sin i loša osoba, ali sam vjerovao da nije tako. Sada shvaćam da si đubre, antimadridista, antimourinhista i provokator koji pitanjima uvijek želi dovesti ljude u zabludu. Poštovat ću te te dok sam trener ovdje, ali jednog dana će se i to promijeniti i tada ćemo se sresti na ulici."

Ovakve riječi navikli smo slušati i čitati iz maksimirskih, a ne madridskih salona, a trener Reala je manire Dinamovog izvršnog predsjednika pokazao jer je nakon Realovog poraza od Celte u kupu, Radio Marca objavila kako trener golmana Silvano Louro, Mourinhu špijunira igrače, na što se Meani navodno požalilo nekoliko Realovih nogometaša.



Mourinho je odgovorio kako su igrači u odličnim odnosima sa Lourom. Meana se ispričao treneru golmana jer ga je javno spominjao u takvom kontekstu, ali je ostao pri onome što je objavio na radiju i nije želio otkriti imena igrača koji su mu otkrili tajnu iz svlačionice, a na čemu je Mourinho inzistirao.

Index

Popularni Članci