PLIVAČIMA JUGA DESET MEDALJA Zlato odnijeli Frane Miloslavić i Michel Brassard (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: PK JUG
Plivači Juga nastupili su u subotu na HPS Grand prix mitingu 'Sisak'. Natjecanje je obuhvaćalo kategorije seniora, juniora i mlađih juniora, a Jug je predstavljalo deset članova.

Nastupili su: Frane Miloslavić Ana Lučić, Adriana Marinović, Mihaela Hapan, Doris Radošević, Gracija Filipović, Ivan Đuran, Michel Brassard, Đivo Damić i Luka Đurović. Jugaši su osvojili ukupno deset medalja od kojih su dvije zlatne, dvije srebrene i šest brončanih. Zlatom su se okitili Frane Miloslavić i Michel Brassard.

U mlađe juniorskoj kategoriji Michel Brassard osvojio je tri medalje, po jednu zlatnu, srebrenu i brončanu. Najbolji je bio na 400 slobodno, drugo mjesto zauzeo je na 200 slobodno, dok je na 100 delfin bio treći. U istoj kategoriji do medalje je doplivao i Đivo Damić i to u disciplini 1500 slobodno u kojoj je bio brončani. U mlađe juniorskoj konkurenciji medalju je osvojila i Adriana Marinović i to broncu na 200 delfin. Čak tri četvrta mjesta zauzela je Doris Radošević, dok je Gracija Filipović bila peta.

U juniorskoj konkurenciji najuspješnija je bila Frane Miloslavić. Osvojila je zlato u disciplini 800 slobodno, te bronce u diciplinama 200 i 400 slobodno. U istoj kategoriji Ana Lučić bila je četvrta na 200 slobodno.

U seniorskoj konkurenciji Ivan Đuran osvojio je dvije medalje i to srebro na 100 prsno i broncu na 50 prsno.

Ovo natjecanje poslužilo je najstarijoj plivačkoj ekipi Juga kao provjera uoči ulaska u završni dio sezone.

Sljedeći vikend kadeti i mlađi kadeti Juga nastupaju u Splitu na HPS Mini Grand prix mitingu 'Mali mornar'.

Izvor: portaloko.hr

Popularni Članci