PRIMILI ČESTITKU Vaterpolisti Juga povodom osvajanja 13. naslova prvaka Hrvatske kod povjerenice Medović (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Povjerenica Vlade Republike Hrvatske Nada Medović i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su danas vaterpoliste Juga povodom osvajanja 13. naslova prvaka Hrvatske.

Povjerenica Medović uputila je čestitke svim igračima i treneru ističući kako biti prvakom Hrvatske nije mala stvar te kako se nada da će Jug već krajem tjedna slaviti novu pobjedu na Final six završnom turniru LEN Lige prvaka.

"Jug je bio ponos Dubrovnika. Jug jest ponos Dubrovnika i nadam se da će zauvijek to i ostati. Hvala vam zbog toga što ste napravili i što radite za Dubrovnik. Jako smo ponosni na vas i uistinu me veseli što vam mogu čestitati na ovoj velikoj pobjedi, a vjerujem odnosno sigurna sam i da vaše ambicije kao i sposobnosti već odavno prelaze granice ne samo našeg Grada već i Lijepe naše", kazala je povjerenica Medović.

Predsjednik uprave VK Jug CO Pero Kulaš zahvalio se na prijemu kao i podršci koju Grad uvijek pruža Jugu.

"Jug i Dubrovnik su oduvijek bili zajedno. Ne bi bilo Juga bez Grada, ali smatramo i da je VK Jug jedan od osnovnih brendova Grada Dubrovnika", kazao je Kulaš dodajući kako jedino za čim žale je što ova ekipa nije prošle godine dobila i nagradu nabolje momčadi Hrvatske.

Podsjetimo, vaterpolisti Jug Croatia osiguranja osvojili su 13. naslov prvaka Hrvatske nakon što su u trećem susretu finalne serije doigravanja porazili zagrebačku Mladost 11:4.

Popularni Članci