USUSRET PRVOJ FINALNOJ UTAKMICI ZA PRVAKA HRVATSKE 'Jug ne bježi od uloge favorita protiv Mladosti!'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: JUG CO
Povodom prve finalne utakmice doigravanja za prvaka Hrvatske, Jug Croatia osiguranje - HAVK Mladost, u klupskim prostorijama na bazenu u Gružu održana je konferencija za novinare na kojoj su se nazočnima obratili direktor kluba Ognjen Kržić, kapetan momčadi Marko Bijač i te prvi centar Luka Lončar.

'Ne bježimo od uloge favorita, tome u prilog govore i četiri odigrane utakmice protiv Mladosti ove sezone koje smo uvjerljivo riješili u svoju korist', kazao je u uvodu Kržić.

Kapetan momčadi Marko Bijač vjeruje u pobjedu.
'Zagrepčani su mlada momčad koja u Dubrovnik dolazi maksimalno motivirana i sigurno će nam pokušati otežat posao. Uz iskusne Milakovića, Paškvalina i Vićana koji će vjerojatno biti na golu radi ozljede Marcelića, tu je i Bukić te novopečeni reprezentativci Zović, Bašić, Vlahović, Lazić. Mogu biti opasni jer nemaju što izgubit', rekao je Bijač.

Najbolji poznavatelj zagrebačke momčadi i njen dugogodišnji igrač Luka Lončar vjeruje u obranu titule u tri koraka.
'S većinom sadašnje momčadi Mladosti sam igrao i dijelio svlačionicu. Kao momčad dosta su napredovali od tog vremena i siguran sam da će biti izuzetno motivirani i bez rezultatskog pritiska. U dobroj smo formi, posebno u obrambenom dijelu što su potvrdile utakmice protiv Pro Recca i Egera u Ligi prvaka. Doduše, u napadu smo dosta štekali, ali ćemo i kroz ove utakmice s Mladosti i taj segment igre podići na željeni nivo do Final six-a koji se igra krajem mjeseca.
Samo moramo u sve utakmice ući maksimalno koncentrirani i riješit sve dileme u tri utakmice, kazao je Lončar.

'Na kraju bi iskoristio priliku i pozvao sve ljubitelje vaterpola da nas u srijedu dođu podržat u osvajanju još jednog naslova prvaka države', kazao je Jugov direktor.

Prva utakmica doigravanja za prvaka Hrvatske Jug CO - HAVK Mladost igra se u srijedu 3. svibnja s početkom u 19,00 sati

Popularni Članci