Večeras je u Gospinom polju utakmica odluke

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Square
Alumnus mora pasti! 

Došao je dan odluke za malonogometaše Squarea koji sami odlučuju o svojoj sudbini što se tiče plasmana u play off (doigravanja za prvaka Hrvatske). Sve je manje više jasno, izravan plasman u polufinale osigurali su Nacional FC Zagreb (1) i Split Tommy (2), dok su u četvrtfinalu Futsal Dinamo (3), Novo Vrijeme Apfel Makarska (4) i Osijek Kelme (5).

Nacional već odavno osigurao broj ‘jedinicu’, a na drugom mjestu je Split Tommy. Dinamo je na poziciji broj tri te čeka Square ili Brod 035 (6). Na četvrtom mjestu završilo je Novo Vrijeme Apfel dok je na petom Osijek Kelme koji će međusobno igrati za ulazak u polufinale.

Uoči utakmice odluke trener Mato Cvjetković djeluje dosta optimistično jer su svi igrači pokazali maksimum na treningu odnosno veliku želju za uspjehom, odnosno ostvarenju cilja. Računica je više nego jasna, neriješen ishod i poraz Squarea gura Brod 035. u play off dok dubrovačkim nogometašima jedino igra pobjeda za plasman u doigravanje za prvaka.

Nažalost, ni u ovom susretu Square neće biti kompletan. U utakmici odluke nedostaje čak pet igrača. Trener Cvjetković ne može računati na Zorana Primića, Tonija Bačića, Adriana Darrera, Hrvoja Cvjetkovića i Duje Reza dok je upitan nastup Mata Šimunovića.

– U situaciji smo da ovisimo sami o sebi. Pobjeda nam je jedino u mislima s kojom bi ostvarili naš ovogodišnji cilj, a to je plasman u doigravanje za prvaka Hrvatske. Unatoč silnim izostancima uvjeren sam da će moji igrači dati sve od sebe u utakmici odluke. Ovim putem pozivam sve navijače da podrže Squarea u najvažnijoj utakmici sezone! – riječi su trenera Mata Cvjetkovića.

Square bi eventualnom pobjedom došao do 27 osvojenih bodova, upravo onoliko koliko ima i Brod 035. na šestom mjestu, a koji je sinoć poražen od Osijeka. 'Crveno-plavi', ukoliko pobjede Alumnus, dijeliti će šesto mjesto sa momčadi iz Slavonskog Broda, međutim zbog boljeg međusobnog omjera osigurati će plasman u doigravanje za prvaka!!

Utakmica odluke između Squarea i Alumnusa igra se u SD Gospino polje od 20 sati.

 

Popularni Članci