VEČERAS SVI U GOSPINO POLJE! Podržite Square u utakmici protiv šibenske Crnice

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Square
U sklopu devetog kola 1. Hrvatske malonogometne lige malonogometaši Squarea u Gospinom polju dočekuju šibensku Crnicu koju s klupe vodi Robertino Jelovčić, jedan od ponajboljih igrača reprezentacije Hrvatske svih vremena.

Crnica je od ove sezone novi član 1. Hrvatske malonogometne lige,  a u osam kola značaniji uspjeh upisala je u prošlom kolu kada je na svom parketu zaustavila pobjednički niz momčadi Novo Vrijeme odigravši 4:4 iako je makarski sastav dvije minute prije kraja imao dva pogotka zaostatka (4:2).

Robertino Jelovčić jedan je od značajnijih imena u klubu, a od igrača posebno vrijedi istaknuti Dragana Vukovića, Nikolu Pavića, Stjepana Perišića i Marinka Šamiju, bivšeg igrača ‘crveno-plavih’.

Crnica će u Gospinom polju zaigrati u najjačem sastavu dok trener Antun Bačić za današnji ogled ne može računati na već odavno ozljeđenog Adriana Micevskog i odsutnog Antu Daničića te Josipa Nebergoja i Andra Zarača koji su se ozljedili protekli tjedan. Uz Nebergoja i Zarača koji sigurno neće nastupiti upitan je nastup i mladog Antonia Konsua.

– Dolazi nam nezgodna Crnica, s nizom iskusnih i kvalitetnih igrača. Imaju dosta svojih kvaliteta, ali imamo i mi svoje. Pokušat ćemo nametnuti svoju igru i ostvariti naš cilj, a to je pobjeda. Nadam se da će nam u tome pomoći dobro popunjen tribine- kazao je Antun Bačić, trener Squarea.

Unatoč mnogobrojnim izostancima Squareu je imperativ pobjeda u ovom susretu jer bi se s eventualnim trobodom priključio sredini tablice.

Utakmica između Squarea i šibenske Crnice igra se od 19 sati u Sportskoj dvorani Gospino polje.

Popularni Članci