PROCURILA SNIMKA Blagaić i Sinčić uživali u luksuznoj vili u Dubrovačkom primorju (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD/Pixsell/Index, Miranda Cikotić / Pixsell, Dubrovački dnevnik
Nastavljaju se pojavljivati nove informacije o čelništvu Živoga zida. Nakon što se Vladimira Palfi povukla iz politike, internetom se ovih dana širi snimka Sinčićevog ljetovanja u vili  poduzetnika Vicenca Blagaića.

Na snimci se vidi Facebook status Ivana Vilibora Sinčića objavljen 30. srpnja, a putem kojeg se šef Živog zida pohvalio ljetovanjem kod Blagaića, piše Index.hr uz objavu snimke. 

"Ovo je Vicina lokacija gdje ljetujem već drugu godinu. Izgubio je godine jer mu je Erste bacila šape na projekt, ovih se dana uspio nagoditi. Ima u vlasništvu posjed veličine dva Monaka. Kreće graditi mali grad sa 300 vila, 50 hotela, aerodromom i filmskim studijom. Jedna vila je naša. Vice ima 38 godina, predivan čovjek. Projekt je inače savršen. Gotovo nimalo betona, oplemenjen i zelen", napisao je Sinčić.

Na snimci se vidi Sinčić, koji u naručju drži maloga sina te Blagaić, kao i unutrašnjost luksuzne vile s bazenom.

Blagaić je svoju luksuznu vilu izgradio na lokaciji Tri Sestrice u Dubrovačkom primorju na kojoj je davno trebao niknuti projekt 'Hrvatski san', odnosno novi grad na lokaciji netaknute prirode uz more s hotelima, vilama, marinom za megajahte, golfom i ostalim pratećim sadržajima. Grada nema, ali na toj atraktivnoj lokaciji s pogledom na Elafite i Dubrovnik već godinama uživa Vicenco Blagaić sa svojim prijateljima, među kojima je bio i čelnik Živog zida sa svojim sinčićem. 

(Blagaićevo zdanje na Sestricama, pogled s mora)

(Lokacija Tri sestrice, satelitska snimka, Google Earth)

Unutrašnjost luksuznog zdanja, video portala Index.hr. 

Inače, poduzetnik Vicenco Blagaić na izborima 2015. nije bio javno uz Živi zid, kao 2016., nego uz Most i Boža Petrova, s obzirom na to da je član glavnog odbora stranke Promijenimo Hrvatsku Ivana Lovrinovića.

RAZOTKRIVANJE MOSTA Odluka Petrova zapinje između Crkve, Barba Luke i tajkuna