Blagdanska Tina Katanić u ruhu Andree Zvono

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U petak u 18 sati u Magellanu se održalo modno snimanje povodom nove kolekcije Andree Zvono. Njene haljine nosila je poznata manekenka Tina Katanić, a uz nju i Domenica Žuvela, curice Maria Juras i Nikoleta Alamat te pas maltezer.

 

Dvadesetdvogodišnja dubrovačka modna dizajnerica, Andrea Zvono ovakvim je snimanjem nadahnutim nadolazećim blagdanima javnosti pokazala svoje nove haljine, kako za žene, tako i za curice. U nadasve opuštenoj atmosferi, Tina Katanić, Domenica Žuvela, te curice Maria Juras i Nikoleta Alamat, pozirale su prije svega fotografima Marku Mujanu i Nikši Lučiću, a potom i ostalim prisutnima. U kratkim, no svečanim haljinama, cure su osmijesima rado pokazale dobro raspoloženje, a nakit zlatarne Franc Glasnović upotpunio je kreacije.

Andrea Zvono je već poznato ime na našim prostorima, prvenstveno zbog velikog broja već održanih revija i snimanja te suradnje s poznatim imenima poput Aleksandre Grdić, Fani Stipković, Ivane Ergić, Petre Maroje i mnogih drugih. Vrijedi napomenuti i da je sudjelovala na Fashion Weeku u Zadru i Mostaru, Riječkim stepenicama te Sajmu vjenčanja. Svojim talentom privukla je veliku pažnju stoga je jednom prilikom gostovala i u emisiji Dobro Jutro Hrvatska.

Po pitanju dizajna, Andreine kreacije najčešće su haljine, i to, kako ona često naglašava, nosive kombinacije u kojima se žena osjeća ugodno u svako doba dana i noći. Koliko je dobra njena nova kolekcija prosudite sami kratkim uvidom u našu fotogaleriju sa samog snimanja. 

Popularni Članci