EPILOG LJUBAVNE DRAME U GRUŽU Par grizao, grebao i nagurivao policajce, razbili i staklo

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Ivona Butjer
Neobičan incident koji se dogodio 27. travnja prilikom kojeg se sukobio ljubavni par dobio je svoj epilog. 

Kako je Dubrovački dnevnik prvi pisao, muškarac (30) i djevojka (22) fizički su se i verbalno sukobili prilikom čega su se naguravali, grebali i grizli, a oboje su zadobili lakše tjelesne ozljede. Prema neslužbenim informacijama, nastavili su i nakon dolaska policije koja je intervenirala i smirila cijelu stvar. 

Međutim, Dubrovački dnevnik doznaje kako su prilikom incidenta lakše ozlijedili i policijske službenike, što su potvrdili i iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

'I mladić, i djevojka su nakon kriminalističkog istraživanja zbog kaznenog djela napad na službenu osobu uz kaznene prijave dovedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Prilikom intervencije policijskih službenika zbog narušavanja javnog reda i mira, počinitelji su im nanijeli lakše tjelesne ozljede. Osim toga, počinjeno je i kazneno djelo oštećenje tuđe stvari,' kazali su iz PU DNŽ. 

Naime, kako doznaje Dubrovački dnevnik, djevojka je grebala i grizla policijske službenike, a on ih je napadao s leđa i povlačio. Po pitanju kaznenog djela oštećenje tuđe stvari, počinitelji su razbili staklo. Muškarac je prvo šakom udario po staklu s vanjske strane, a potom i djevojka s unutarnje. 

Također, prema neslužbenim informacijama, incident se dogodio u jednom automat klubu na području Gruža, a muškarac je, navodno, otprije poznat policiji.  

Popularni Članci