NAPETO U JEDINICI! Sukobili se vozač autobusa i Australci, svih ih je izbacio (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ni na kraju dana kojega su na dubrovačkom području obilježili incidenti nije puno bolja situacija. Nešto iza 22:30 u Gružu su se sukobili vozač Libertasa i skupina turista iz Australije. 

Putnici su svjedočili verbalnoj svađi, koja je zamalo eskalirala u fizički obračun. Radi se o gostima koji su u Gružu ušli u autobus 1A, s jednog od brodova koji plove Jadranom. Zna se što ide uz takav odmor, koja kapljica više, a ni stereotipi o Australcima  često nisu samo stereotipi te je i ova ekipa bila vidno 'vesela' i alkoholizirana te jako bučna, tvrde očevici Dubrovačkom dnevniku. 

Nije moguće točno utvrditi tko je prvi izgubio živce, vozač ili oni, ali putnici su svjedočili deranju i naguravanju. 'Ne možeš tako prema mojoj ženi!' - derao se Australac i prijetio policijom. 

'Izlazite vani, svi izlazite!' - bila je reakcija druge strane. Vozač je bio revoltirani njihovom galamom i ponašanjem. 

Umiješali su se i putnici te još jedan vozač koji je došao u pomoć kolegi. Australci su izašli, a ''jedinica'' nastavila svoj put. Srećom, do većeg fizičkog obračuna ipak nije došlo, iako je slijedom naguravanja to bio vrlo izgledan scenarij. 

U Dubrovniku se osjećaju posljedice kraja srpnja i velikih vrućina. Nije lako nikome, a posebno onima koji rade  u turizmu svaki dan u izvanrednim uvjetima te su dnevno u kontaktu sa stotinama turista. Ipak, potrebno je smiriti strasti jer kolovoz tek dolazi, a kraj sezone je još daleko. 

Popularni Članci