SESTRA AKTERICE GLADIUSA Ramona Perović Marunić: Sve demantiram, moja sestra se treba liječiti!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Nakon što je Jutarnji list objavio tekst o akterici akcije Gladius, Ani Perović koja je uhićena, pa naknadno puštena, medijima se javila njena sestra, Ramona Perović Marunić, revoltirana što je u tekstu indirektno spomenuta, kao i s onim što su medijima rekle njene majka i sestra.

'Demantiram sve što tamo piše. Šutjela sam dvije godine, ali kad sam ovo pročitala, više neću. Zbog nje sam odselila iz Dubrovnika sa svoje dvoje djece, 650 kilometara daleko, da pobjegnem od svega toga. Nakon što je izašla iz zatvora, moja sestra, dok je bila još na uvjetnoj, stupila je u vezu s mojim tadašnjim, sada bivšim suprugom. Uništila mi je život, uništila mi je brak, a ako je to mogla napraviti svojoj sestri, što mislite što je u stanju napraviti drugima,' priča Ramona Perović Marunić, ne želeći uopće imenovati svoga bivšeg supruga, kako je rekla, radi  djece koja nose njegovo prezime. Njena sestra, dodaje usput, bila je i kuma njenog bivšeg supruga, sada sestrinog ljubavnika.

'Jako sam dugo šutjela, ali neću više. Sve što su ona i moja majka rekle je čista laž. Pomagala sam joj i dok je bila u zatvoru u Požegi, iako nisam vjerovala u njenu nevinost, jer je moja krv. Pomogla sam joj da  bi ona meni nakon mjesec dana na uvjetnoj krenula u vezu s mojim bivšim suprugom. Ne želim više šutjeti, ali svaka njezina riječ je čista laž i ja joj savjetujem, sestrinski, da se ide liječiti na psihijatriju,' kaže Ramona Perović Marunić, koju posebno boli što se u tekstu spominje još i njezin pokojni otac.

'Ne želim da mi se otac dira i ne želim da me se spominje, ni kao kćer, ni kao sestru, jer u tom kontekstu više ne postojim, jer sam otišla i napustila sve to, spasila sebe i djecu, jer to više nisam mogla gledati,' kaže Ramona Perović Marunić, koja kaže kako je sad napokon sretna, živi u jednom lijepom i otvorenom gradu, daleko od svega toga i vjeruje u sretniju i perspektivniju budućnost svoje djece, daleko od svega toga.

'Nije kriva ni hrvatska policija, ni sada USKOK, ona je u svakom slučaju uništila prezime koje nosi i neka više ne dira moga pokojnog oca i ne prevrće mu kosti u grobu, neka se ne hvata na njegove braniteljske zasluge.  Njezina noga je njezina noga, a gdje ta noga kroči, tu trava više ne raste, a kamoli cvijet. Usputno  je kuma mog bivšeg muža, a brak mi je razorila, djecu mi je uništila i protjerala nas iz rodnoga grada,' priča Perović Marunić dodajući i kako mamine izjave koje je dala Jutarnjem listu nemaju veze s istinom.

 'Mama ne razmišlja  realno  jer je ne vidi onakvom kakva jest. Vidi je u prošlosti kakva je nekad bila. Znam da je i prije imala problema s drogom,  imala sam dvije male bebe u kući, dolazila je doma s ljubavnikom, i  on je imao problema s kokainom. Neka se ide liječiti, a meni je više dosta šutnje, mislim da sam dovoljno šutjela.' 

Vezane vijesti: 

Ana Perović za Jutarnji: Nisam dilerica, dokazat ću svoju nevinost

Popularni Članci