TEŠKI SUKOB NA ZVEKOVICI U Opću bolnicu Dubrovnik primljene tri muške osobe (FOTO)

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Čitatelj
Fizički sukob dogodio se jutros oko 11.30 sati na Obodu, prilikom čega su, kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, navodno ozlijeđena četvorica taksista. 

Informacije je za Dubrovački dnevnik potvrdio predsjednik Udruženja obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnik Božo Miletić koji je najavio 'blokadu na svim pozicijama u kojima se nalaze'.

'Zahtijevamo gašenje Uber aplikacije već danas. Ili mi, ili oni,' prokomentirao je.

Šuška se kako su ozlijeđeni navodno napadnuti palicama od strane nepoznatih počinitelja koji su se udaljili s mjesta događaja svojim automobilima, no izvidi su još u tijeku. 

Načelnik Prometne policije postaje Ante Vuletić za Dubrovački dnevnik je potvrdio kako je na Zvekovici došlo do narušavanja javnog reda i mira i kako ima ozlijeđenih osoba. 

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Marijo Bekić izjavio je za Dubrovački dnevnik kako su u Opću bolnicu Dubrovnik primljene tri muške osobe. Riječ je o 53-godišnjaku koji će zbog višestrukih prijeloma potkoljenice biti zadržan u bolnici i operiran. Druga osoba u dobi od 32 godine zadobila je ozljedu koljena te je puštena na kućnu njegu, dok je treća osoba u dobi od 33 godine zadobila ozljede nosa. 

Čitatelj

Dubrovački dnevnik u posjedu je fotografije jednog od ozlijeđenih taksista. 

Čitatelj

Popularni Članci