TKO JE DJEVOJKA KOJA JE POKUŠALA UBITI MOMKA Po život opasna Jasmina otprije poznata policiji! (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Hrvoje Batinić
Nakon što je Dubrovački dnevnik ranije pisao o pokušaju ubojstva u Lapadu na Babinom kuku te nakon što se oglasila policija vezano uz taj događaj, počeli su izlaziti i detalji o cijelom događaju, stupnju ozljeda i 33-godišnjakinji koja je fizički gotovo umorila svog momka.

Policija je protiv Jasmine L. (33) podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva u pokušaju, a prema službenim informacijama kojima raspolaže Dubrovački dnevnik 42-godišnjak je van životne opasnosti. Tijekom jučerašnjeg dana je podvrgnut operaciji u Općoj bolnici Dubrovnik gdje je zaprimljen s teškim ozljedama vrata.

Unesrećeni muškarac je s jedinice intenzivne njege prebačen na odjel Otorinolaringologije gdje je nastavljeno liječenje, kako neslužbeno doznajemo.

Kazneno djelo, srećom u pokušaju, dogodilo se u obiteljskoj kući unesrećenog N.M. na Babinom kuku gdje je policija i zatekla 33-godišnju Jasminu zajedno s nožem kojim je pokušala prerezati grkljan svom momku, prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik.

Osim toga, 42-godišnjak se navodno izmaknuo kad ga je pokušala ubosti u trbuh, prilikom čega je zaradio ubodnu ranu na bedru, a obzirom kako se branio rukama, i na njima je dobio ubode. 

Policija je, kako neslužbeno saznajemo, s okrivljenom i ranije imala posla zbog njenih višekratnih prijava lažnog silovanja i to u vrijeme kada joj je mjesto boravišta bilo u Kuparima.

Niti Opću bolnicu Dubrovnik 33-godišnjakinja nije zaobišla. Prema navodima našeg izvora ona je više puta bila smještana na odjelu psihijatrije.  

Stanovnici naselja Babin kuk su u nevjerici zbog navedenog događaja u njihovom susjedstvu. Kažu kako se ovakvo nasilje nije dogodilo još od prije rata, a o ozlijeđenom susjedu imaju samo riječi hvale.

Inače, Jasmina L. je rodom s otoka Korčule.  

Vezane vijesti: 

STRAVA NA BABINOM KUKU Djevojka muškarca izbola nožem nakon verbalnog sukoba

Popularni Članci