TRAGEDIJA U BLIZINI VELIKIH ŽALA Dvoje djece je ostalo bez majke, koja je radila u Konzumu u Dubrovniku

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Jedna osoba je preminula u Općoj bolnici Dubrovnik, štura je informacija za koju je Dubrovački dnevnik neslužbeno dobio potvrdu. Epilog je to prometne nesreće kraj Velikih žala u kojoj su sudjelovala tri vozila, dva osobna automobila i teretni kombi.

Nesreća se dogodila iza 14:30 minuta, a službeno su tada mediji pisali kako se radi o tri ozlijeđene osobe.

Ipak, najteže su stradali sudionici prometne nesreće koji su bili u Škodi Octaviji, daruvarskih registarskih tablica koja pripada tvrtki Konzum.

Kako Dubrovački dnevnik doznaje, u automobilu se kao suvozač nalazila Ivana Ujdur Jerković (34) iz Krvavca u blizini Kule Norinske koja je svakog jutra u četiri sata s kolegama odlazila u Dubrovnik i popodne se vraćala kući u Neretvu.

Iza sebe je 34-godišnja Ivana ostavila dvoje malodobne djece, a mještani Krvavca koju su doznali za tragičnu nesreću, a kasnije predvečer i za smrtni ishod su u šoku i ne vjeruju da se to dogodilo.

Vezane vijesti:

PROMETNA KRAJ VELIKIH ŽALA Jedna osoba preminula

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas nešto iza 14:30 h u blizini Velikih žala, kraj Brsečina, tri su osobe prvotno bile ozlijeđene, od kojih dvije teže. Kako neslužbeno doznajemo jedna od žrtava nesreće, ženska osoba, preminula je.

PROMETNA KRAJ VELIKIH ŽALA U sudaru dvaju vozila tri osobe ozlijeđene

Popularni Članci