BIO U AVIONU KOJI JE ZAVRŠIO U RIMU: 'Nitko ništa nije znao, zrakoplov je užasno zaudarao'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Croatia Airlines
Jedan je Dubrovčanin (podaci poznati redakciji), koji se našao u zrakoplovu Croatia Airlinesa koji je na letu na relaciji Zagreb-Dubrovnik sletio u Rim, za Dubrovački dnevnik podijelio svoja iskustva. 

'Rezervirao sam karte za jedan dan za Zagreb gdje sam ujutro i sletio. Imao sam imao neke obveze koje sam morao ispuniti. Oko 21.00 sati sam stigao na zagrebački aerodrom gdje sam saznao kako će avion kasniti s polijetanjem te kako će umjesto u 22.50 poletjeti u 23.10 sati. Ušao sam u avion, momentalno zaspao i oko ponoć čuo pilota koje je kazao kako zbog bure nećemo sletjeti u Split nego kako idemo u Rim', kazao je Dubrovčanin koji je, kako je kazao, u 2.00 sati čekao prijevoz do hotela u koji je stigao tek oko 5.30 sati.

Kako kaže, spavao je do 9.00 sati kad je nazvao ured Croatia Airlinesa i koju su kazali kako su 'sredili' avion u 13.40 sati. Taj je avion poletio tek u 16.40 sati, a Dubrovčanin je kritiku imao na 'miomirise' koji su se mogli osjetiti u navedenom avionu.


Naravno, najveća kritika ide samoj organizaciji.


'Na recepciji u hotelu nam ništa nisu znali reći, a ured CA u Rimu radi samo od ponedjeljka do petka, od 8.00 do 17.00 sati. Zvao sam, ali se javljala govorna pošta. Na posljetku sam dobio informacije od ureda CA iz Čilipa gdje me gospođa zamolila da svima objasnim kako će avion poletjeti u 13.40 sati. Kako ću svima objasniti? Tamo je bilo 70 ljudi, odsvukud, ne govore svi ni engleski,' kazao je Dubrovčanin. Od svih troškova, plaćeno im je jedino spavanje u Rimu.


Podsjetimo, navedeno se dogodilo u noći s petka na subotu, kad je let na liniji Zagreb-Dubrovnik zbog bure preusmjeren u Rim. Sa zagrebačkog aerodroma naknadno su kazali kako se na Međunarodnu zračnu luku Franjo Tuđman ipak moglo sletjeti.

Popularni Članci