BRAVO ZA ISTINSKE DUBROVČANE! Mario Tevšić brutalno posramio HDZ-ov nepismeni šljam

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marijana Matulović
Ravnatelj Javne ustanove Rezervat Lokrum na svom Facebook profilu reagirao je na uvredljivi grafit koji je osvanuo u Mokošici. Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti.

'Zna se u kojoj su stranci sinovi UDBaša i KOSovaca, barem u Dubrovniku svatko svakoga zna. Barem svatko tko je iz Grada zna da je moj otac Ivo, rimokatolik, sin rimokatolika Ane Petrušić iz Martinovića i Vida Tevšića iz Makosa (Župa dubrovačka) radio u Dubrovkinji, nakon razvojačenja bio bez posla 95.-99., a danas je obrtnik koji sebi i svom jednom radniku zaradi za plaću.

Nije se bas snašao za UDBaša. Barem njega svatko zna, što iz Dubrovkinje, nogometa, pomorske, vojske, a ako ga netko zna i misli za Iva da je neki mračni UDBaš, najvjerojatnije nije iz Dubrovnika. Za moje političko uvjerenje možda ipak jest najviše zaslužna činjenica da su vlasti 90.-ih raskrmčile tu firmu u kojoj su mi oba roditelja radila, a njene profitabilne djelove podijelili svojim lokalnim HDZ-ovim lešinarima i nema to nikakve veze s Jugoslavijom. U toj sam povijesnoj tvorevini bio sasvim pristojan polaznik Dječjeg vrtića Gruž i za razliku od autora ovog grafita (generacijski) nisam polagao ni pionirsku zakletvu.

Također, za razliku od njega koji čeka da mu kruh padne s neba, moj brat kao UDBaško dijete evo u Obali Bjelokosti zarađuje za kruh sa sedam kora i stvarno mu je lako u životu kad mu je UDBa sve sredila. Jedino što znamo je da se na uvrede ovakvog šljama ne trebamo osvrtati jer oni ni sanjati ne mogu postati ljudi kakvi smo nas trojica', napisao je Tevšić na svom Facebook profilu.

Popularni Članci