DODIJELJENA PRIZNANJA Ovo su najuspješniji gospodarstvenici i poduzetnici u našoj županiji (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Pročelnik Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Igor Deranja nazočio je Svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Dubrovnik koja se održala danas na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku.

Na svečanoj sjednici i ove godine dodijeljena su priznanja Zlatna kuna i Dubrovačka vidra koja se dodjeljuju najuspješnijim gospodarstvenicima i poduzetnicima.

Županijska komora od 1997. godine plaketu Zlatna kuna dodjeljuje najuspješnijim gospodarstvenicima za prethodnu poslovnu godinu, vrednujući ukupni poslovni ugled trgovačkih društava, utjecaj na razvoj djelatnosti i doprinos gospodarstvu Dubrovačko – neretvanske županije u cjelini.

Plaketom Zlatna kuna za najuspješnije trgovačko društvo nagrađeni su: malo trgovačko društvo Heksogen d.o.o. Dubrovnik, srednje trgovačko društvo Nautika d.o.o. Dubrovnik i veliko trgovačko društvo Jadranski luksuzni hoteli d.o.o. Dubrovnik.

Priznanje Dubrovačka vidra ŽK Dubrovnik ove godine dodijelila je po treći put, a nagrađeni su poduzetnici s 20 i više godina poslovanja koji su u razdoblju od uvođenja slobodnog tržišta uspješno „plovili“ na području Juga Hrvatske te sve svoje obveze podmirivali uredno i na vrijeme.

Dobitnici priznanja Dubrovačka vidra su: Borza grupa d.o.o., Canosa Inženjering d.o.o., Dom Izgradnja d.o.o., Pemo d.o.o., Refinal d.o.o., Tijami d.o.o.

Pročelnik Deranja čestitao je svim dobitnicima Plaketa i priznanja ističući kako će Grad Dubrovnik i u budućnosti nastojati biti dobar partner svim poduzetnicima potičući zdravu konkurenciju.

Popularni Članci