REAKCIJA NA NAPISE O CIJENAMA U DUBROVNIKU 'Ako sjediš na najljepšoj ulici svijeta, naravno je da će i kava bit skuplja u sezoni'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Jedna Dubrovkinja reagirala je na jučerašnje napise o preskupoj kavi na Stradunu.

Nakon što su jučer brojni mediji objavili fotografiju računa jednog dubrovačkog ugostiteljskog objekta u kojem su dvije kave plaćene 70 kuna, jedna Dubrovkinja oštro je reagirala na sve kritike. Njenu poruku prenosimo u cijelosti.

'Vidim da svake godine pljuvate po kavama u Dubrovniku, mojem rodnom gradu. Pa evo šaljem Vam sliku računa obične kave s mlijekom iz zagrebačkog centra! Prestanite blatit Dubrovnik i naše cijene. Naše cijene su onakve kakva je turistička potražnja tj potrošnja. Lijepo Vas molim prestanite svake godine ovo radit, nervirate sve nas Dubrovkinje i Dubrovčane. Neki od toga žive, od turizma. Vi živite od pisanja članaka. Svatko živi od nečega. Imajte malo razuma!! A i, ako sjediš na najljepšoj ulici svijeta, naravno je da će i kava bit skuplja u sezoni. Ako ne želiš platiti kavu više od 14 kuna, izvoli slobodno, prošetaj u bilo koju uličicu sa Straduna i pij kavu za 8 kuna', napisala je naša sugrađanka te priložila fotografiju računa za kavu iz kafića u Zagrebu.

Facebook

Izvor: Poslovni dnevnik

Popularni Članci