Dujmović: Više vjerujem Zavodu za javno zdravstvo nego Frankoviću koji je dokazano lagao

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
More na dubrovačkom području glavna je tema u Gradu, među građanima, ali i tema političkih prepucavanja. Konferenciju za medije organizirao je danas dubrovački HDZ, a za sutra su isto najavili iz inicijative Srđ je Grad.

Dubrovački dnevnik po pitanju kvalitete mora na dubrovačkom području kontaktirao je Zavod za javno zdravstvo, koji odrađuje redovita ispitivanja, člana Uprave Vodovoda o tijeku sanacije ispusta ispod Petke i mnoge druge. Više pročitajte OVDJE:

MORE NA DANČAMA, ISTINA, A NE NAGAĐANJA Časne sestre: Događalo se i prije kad nanese s pučine

U TIJEKU PRVO MJERENJE KAKVOĆE MORA Dosadašnji rezultati zadovoljavajući, možete se kupati!

SANACIJA KANALIZACIJE ISPOD PETKE Mišković: 'Ovaj tjedan bi sve trebalo biti gotovo, radi se i nedjeljom!'

U međuvremenu, dubrovački HDZ na Dančama je zatražio ostavku predsjednika Uprave Vodovoda Valentina Dujmovića, koji im, nakon svega, nije ostao dužan.

'Više vjerujem županijskom Zavodu za javno zdravstvo nego HDZ-u i Matu Frankoviću. Nakon što je obmanuo i svoje kolege i građane u kampanji te tvrdio kako ima visoku stručnu spremu, nešto što zapravo nema.  Nakon što je namjerno obmanuo građane prije sedam dana i tvrdio radi političkih bodova kako je u gradskim tvrtkama zaposleno preko 200 ljudi u zadnjih godinu dana, kada je  isto lagao. Nakon što je izmijenio Statut Grada, koji je i dan danas nelegalan, jer nije ispravio nezakonitosti koje je utvrdilo Ministarstvo uprave. Nakon što je kao predsjednik HDZ-a namjerno unosio nemir među građane oko izvorišta Palata te ih "tjerao" da kupuju vodu u trgovinama, a sve radi političkih bodova. Nakon što je radi političkih bodova pokušao zaustaviti projekt izgradnje terminala u Gružu od 100 milijuna eura, a koji će zapošljavati preko stotinu ljudi. Nakon što je nekoliko puta stao uz krupni kapital nauštrb građana ovoga Grada,  počevši od turističkih agencija do vlasnika žičare itd...,' kazao je Dujmović po pitanju prozivki koje stižu iz redova HDZ-a.

'A što reći o ovome čovjeku i ljudima oko njega? Nije bitno što se govori, nego tko govori. Pozivam sve članove HDZ-a i moje prijatelje kojih imam u HDZ-u i koji su redom šokirani vodstvom koje imaju, da svoj glas na predstojećim izborima daju Andru Vlahušiću i listi koju će on nositi jer bitni su projekti, bitan je Grad, a ne stranke. Na temelju  svega ovoga što sam rekao i s obzirom na sve neistine koje je iznio, bilo bi ljudski, ali i politički korektno da Mato Franković podnese ostavku te se više ne bavi politikom,' zaključio je Dujmović. 

Popularni Članci