FILMSKI SPEKTAKL STIŽE U DUBROVNIK! Nova epizoda Ratova zvijezda snimat će se u Gradu

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: screenshot, YouTube
Osma epizoda 'Ratova zvijezda' trebala bi se snimati u Dubrovniku, navode strani mediji. 

Prema njihovim pisanjima, 'Ratovi zvijezda' bi se trebali snimati na istoj lokaciji na kojoj se snimala i 'Igra prijestolja', a iznose i temeljne podatke o Dubrovniku. 

Riječ je o produkciji Walta Disneya, a kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik pripreme su u tijeku već dulje vremena pa se neslužbeno šuška kako su predstavnici Disney filma već bili u obilasku lokacija prije nekoliko mjeseci. 

Nastavak je to velikog filmskog spektakla iz 2015. godine koji je trenutno treći najgledaniji film na svijetu svih vremena. Osma epizoda bi se u kinima trebala naći 15. prosinca 2017. godine, a epizodu će režirati Rian Johnson. 

Snimanje počinje sljedeći mjesec u Londonu, a po svemu sudeći, u planu je i Dubrovnik. Vrijedi napomenuti kako je idejni tvorac i režiser četiri od šest prvih nastavka George Lucas tijekom prijašnjih godina posjetio Dubrovnik pa je i to moguć razlog snimanja u Gradu. Također suradnik Georgea Lucasa Rick McCallum, ujedno i producent koji je radio na prvih šest nastavaka 'Ratova zvijezda', ali ne i na sedmoj, posljednjoj, zaljubljen je u našu zemlju te je kupio kuću na Braču, a u Hrvatsku rado donosi nove projekte. 

Popularni Članci