Gradonačelnik Franković oštro taksistima: Dubrovnik neće biti mjesto vaših ucjena!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Povodom prosvjeda dubrovačkih taksista protiv UBER-a, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je javnu poruku svim taksistima s područja Grada Dubrovnika. Poruku prenosimo u cijelosti.

Svim onim taksistima koji su svoje nezadovoljstvo prema Uberu odlučili iskazati ne pružanjem usluga ili blokadom prometnica poručujemo kako Grad Dubrovnik nije i neće biti mjesto njihovih ucjena. Problemi s Uberom se ne rješavaju u Gradu Dubrovniku. 

Grad Dubrovnik je do sada bio partner taksistima s područja Grada Dubrovnika i više puta smo isticali kako ne podržavamo način na koji radi UBER kao i da njihov rad smatramo nezakonitim.

Međutim, partnerstvo koje smo do sada stvarali i razvijali prekinuto je jer naši sugrađani i gosti našeg Grada ne mogu dobiti uslugu koju im je Grad Dubrovnik putem taksi udruženja omogućavao.

Očekujemo od svih taksista, s područja Grada Dubrovnika, da u najkraćem mogućem roku otpočnu s pružanjem usluga jer u protivnom Grad Dubrovnik će znati zaštiti interese Grada i gostiju kroz natječajni postupak za obavljanje auto taksi djelatnosti na području Grada Dubrovnika koji je u tijeku. 

Popularni Članci