GRADONAČELNIK SUPERMAN Reanimirao stranca i otišao na sastanak

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ilustracija / DD
Prava drama se odvijala danas na ulazu u Grad sa strane Ploča. Kako očevidci tvrde, a kasnijom, neslužbenom provjerom i iz Opće bolnice Dubrovnik, gradonačelnik Andro Vlahušić je reanimacijom spasio 39-godišnjeg stranca.

Pola sata nakon podne, gradonačelnik je vršio reanimaciju nad beživotnim tijekom nekog mladića, stoji u statusu jedne od djelatnica Doma za starije i nemoćne osobe u Dubrovniku.

Djelatnici doma, koji su se službeno našli na licu mjesta, ponudili su pomoć u ljudstvu i u prijevozu, no gradonačelnik je vratio, ne samo život nego i osmjeh tom nesretnom mladiću, rekla je na svojim Facebook stranicama jedna od djelatnica tog doma (podaci poznati uredništvu).

Kako i sami očevidci tvrde, Vlahušić je s mjesta događaja mirno otišao, a kako smo doznali tražeći izjavu, on je nastavio sa sastancima.

Podsjetimo, treća je to pomoć gradonačelnika u medicinske svrhe. Prilikom prve vožnje broda Argosy koji je dio lokrumske flote, do dolaska hitne pomoći je pomagao svećeniku don Tomi Lučiću, lani je također pomagao jednom strancu, dok je danas pokazao da je i dalje stručan kao liječnik.

Popularni Članci