Hollywoodska zvijezda Idris Elba i DJ Doorly za kraj DU – EL FESTA u Revelinu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Revelin
Dubrovnik Electronic Festival za posljednji dan festivala priprema filmski završetak. Poznati Hollywoodski glumac Idris Elba dolazi u Revelini specijalno pušta svoj set pjesama večeras. 

Jedan od trenutačno najpopularnijih britanskih DJ-a, Doorly, vraća se u Revelin. Nastupajući u prestižnim klubovima i na festivalima od Ukrajine do Australije, od Njemačke do Egipta, Doorly je svirao s velikanima kao što su Groove Armada, Tiga, Fake blood, Erol Alkan, Diplo i drugi. Kao producent, Doorly je remiksirao hitove The Prodigy, Calvin Harris, Groove Armada, Kanye West i drugi.

Idris Elba, priznati Hollywoodski glumac i DJ samo za posebne angažmane, odabrao je Revelin kao poseban klub u kojem će odsvirati svoj set. Poznat je po ulozi u seriji “Doušnici” HBO-a, Pacific Rim, kriminalističkoj seriji Luther u kojoj je igrao glavnu ulogu, te filmskim ostvarenjima u Star Trek Beyond, Prometeju, Thoru...

DU-EL se pokazao kao odličan festival koji je ponudio pet dana vrhunske zabave uz najbolje svjetske DJ-e. Program u Revelinu se nastavlja i dalje, uz nova poznata glazbena imena.

Popularni Članci