HVALA TI OD SRCA Majka i sin u Dubrovniku nisu mogli pronaći smještaj, a onda je zazvonio mobitel

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Printscreen
Prije dva dana na Facebook grupi 'Pomoc za Dubrovcane' osvanuo je post u kojem se traži privremeni smještaj za 20-godišnjeg mladića i njegovu majku koji su u Dubrovnik došli na terapiju robotike. Mladić je pri skoku u more nastradao te ostao invalid. 

Smještaj nikako nisu mogli pronaći i kada su ostali bez nade da će uspjeti, počeli su se pakirati, a tada je zazvonio mobitel. 

'Javlja mi se jedna dobra duša iz naše grupe i nudi mi smještaj za mamu i mladića. Kaže: "Uvjeti nisu baš neki, stan je mali i ja sam podstanar ali ovo što imam nudim sa srcem. Neka dođu odmah sutra." Uhh navala emocija. Hvala ti naša dobra dušo, džaba nekima vile i apartmani kad nemaju oni što ti imaš, a to je srce.Ponekad se umorim od svega ovoga ali ovakvi trenutci su oni koji me guraju dalje. Evo odgovor za sve one koji me pitaju: "Što ti imaš od svega ovoga? Tko tebi pomaže? I to imaš bolesno dijete i nemaš stalni posao!" Evo vam odgovor zašto ovo radim! Ne čini dobro očekivajući da ti se vrati. Ja ne očekujem ništa. Ja sam ponosna što imam ovakve ljude oko sebe, ljude koji srcem pomažu. Ja sam sretna jer mama u ovom trenutku raspakirava svoje kufere jer ostaje sa svojim sinom koji će nastaviti sa terapijama koje mu pomažu. Hvala ti! Hvala ti od srca!', napisala je Vesna Tadić, pokretačica Facebook grupe 'Pomoc za Dubrovcane'.

Popularni Članci