INCIDENT U GRUŽU Vozači Ubera napali Dubrovčanina jer su mislili da je taksist

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Gruž je u petak bio poprište fizičkog sukoba između četiri muškarca. Neslužbeno doznajemo kako su trojica od njih vozači Ubera koji su napali vlasnika jednog ugostiteljskog objekta.

"Napali su me u mom ugostiteljskom objektu tri muškarca koja su se prvo predstavili kao policajci, razbacujući stolove i mašući lažnim ispravama", rekao je za Portal Oko Dubrovčanin koji je u petak, u popodnevnim satima, bio žrtva napada i prijetnji, kako je istaknuo, tri nepoznata muškarca koji nisu s područja Dubrovnika. Kasnije su, navodi on, muškarci kazali kako su vozači Ubera te su došli u njegovo ugostiteljski objekt misleći da je taksist.

"Rekli su da je njih dvadesetak stiglo u Dubrovnik zaraditi i da ne namjeravaju popuštati nikome. Mislili su da sam taksist pa su počeli prijetiti i svašta govoriti jer se stalno sukobljavaju s dubrovačkim vozačima", kazao je vlasnik ugostiteljskog objekta u Gružu koji je bio neugodno iznenađen nepozvanim gostima. On je posebno istaknuo kako je bio zgrožen njihovom agresijom.

"Ako su prema meni bilo ovakvi onda je zabrinjavajuće kakvi su tek prema taksistima koji legalno svakodnevno obavljaju svoj posao", zapitao se on.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako je u petak, u popodnevnim satima došlo do fizičkog okršaja između četiri muškaraca u ugostiteljskom objektu na području Gruža te da su sudionici tučnjave, osim vlasnika ugostiteljskog objekta koji je iz Dubrovnika, iz Sisačko-moslovačke i Virovitičko-podravske županije, piše Portal Oko.

Popularni Članci