JUTARNJI KAOS U DUBROVNIKU Zbog jake bure zatvoren most, prevrnuta prikolica, polomljene grane, letovi kasnili

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Radarska kontrola/DD
Olujna bura uz kišu puhala je tijekom noći na većem dijelu Dubrovačko-neretvanske županije, a uslijed navedenog nevremena u ŽC112 Dubrovnik zaprimljen je veći broj dojava pozivatelja. 

Dubrovački most je, zbog jakog vjetra, bio zatvoren za svu skupinu vozila do 9:05 sati. Zbog olujne bure od 22:35 sati bio je zatvoren  za prvu skupinu vozila, a od 1:25 sati bio je zatvoren za sva vozila.

U ranim jutarnjim satima na mostu se prevrnula kamp prikolica zbog čega je intervenirala i policija, no najveći problem stvaraju nesavjesni vozači koji unatoč zabrani prometovanja svejedno voze preko dubrovačkog mosta.

Županijskom centru 112 građani su dojavili rušenje tri stabla u Dubrovniku i jednoga u Cavtatu te više odrona na magistralnoj cesti od Slanoga do Trstenoga te lokalnim cestama. Bilo je i nekoliko  dojava o otrgnutim tendama s trgovina i razbacanim spremnicima za smeće. 

Također, mnogi avioni u Zračnoj luci Dubrovnika su kasnili ili su letovi otkazani. Tako je otakazan jutarnji let za Zagreb, kasnili su odlasci za Nantes i Stockholm te dolasci iz Istanbula, Zagreba i Venecije. 

Radarska kontrola

Popularni Članci