KREĆE TRANSFORMACIJA LAPADSKE TRŽNICE 'Ovo će biti društveni centar koji građanima nedostaje' (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović, Sanitat Dubrovnik
Direktor Sanitata Vedran Kunica i HNS-ov kandidat za gradonačelnika te bivši direktor iste tvrtke Valentin Dujmović danas su predstavili projekt rekonstrukcije i nadogradnje tržnice Lapad.

Tom prigodom, Valentin Dujmović 'Sanitat nastavlja raditi svoj posao. Nakon što smo pripremili projektnu dokumentaciju i raspisali natječaj za natkrivanje tržnice u Gružu, nakon obnove ribarnice u Gružu, pripreme projektne dokumentacije za tržnicu u Mokošici, nastavljamo s tržnicom u Lapadu. Ovo su sve projekti o kojima sam ja razmišljao kao direktor Sanitata, a nastavio ih je Vedran Kunica. Smatram da sve gradske tvrtke moraju raditi u interesu građana. Dakle, moraju ulagati u svoju infrastrukturu. U slučaju Sanitata to znači tržnice, parking i druge projekte', kazao je Dujmović.

Sanitat Dubrovnik

Direktor Sanitata Vedran Kunica istaknuo je kako je ovaj projekt od velike važnosti za cijelo područje Lapada. 'To neće biti samo tržnica, već društveni centar Lapada. Radi se o projektu na šest etaža, od kojih su dvije podzemne s garažama. Prva nadzemna etaža bit će tržnica i ostali trgovački sadržaji. Projekt je zamišljen sa sadržajima namijenjenim i mladima, i umirovljenicima i djeci. Jedna etaža sadržavat će i poslovne prostore. Zapravo će imati sve ono što Lapadu u ovom trenutku nedostaje.', zaključio je Kunica.

Popularni Članci