LIJEPE VIJESTI ZA SVU DJECU MOKOŠICE Službeno otvoreni radovi na uređenju dječjeg igrališta (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić danas je službeno otvorila radove na uređenju igrališta pored vrtića u zgradama POS II u Novoj Mokošici.

Uz zamjenicu Tokić, otvaranju radova nazočio je i privremeni pročelnik za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić te ravnateljica Dječjih vrtića Dubrovnik Boja Milan Mustać.

Prigodom službenog početka radova zamjenica gradonačelnika istaknula je kako će ovo igralište biti sastavni dio dječjeg vrtića, no kako je ovaj projekt izuzetno bitan za svu djecu Mokošice. 'Kako smo i najavili, započinjemo ovaj Mokošičanim jako bitan projekt. Radovi se od danas smatraju službeno smatraju otvorenima te rok izvođačima počinje teći danas. Radove izvodi tvrtka Tonikom, a nadzor će vršiti tvrtka Oluja Projekt, kazala je Tokić istaknuvši kako je teren na kojem se igralište radi zahtjevan, no kako je vrijeme koje izvođač za završetak sasvim dovoljno kako bi se sve dovelo u red.

Pročelnik Katičić još jednom je naglasio kako će igralište biti u sklopu vrtića, no kako je ono namijenjeno svim stanovnicima Mokošice. 'Ovo je projekt koji je djeci jako potreban. Igralište će biti opremljeno najmodernijim spravama sa zaštitnim podlogama renomirane hrvatske tvrtke Redox', kazao je Katičić.

Ravnateljica Milan Mustać pohvalila je ovaj projekt Grada. 'Svi smo jako sretni i jedva smo čekali da radovi počnu. Zaista se veselimo i ne možemo dočekati dan kad će i naših pedesetak mališana iz ovog vrtića imati svoje igralište. Naravno, to neće biti samo za dječicu ovog vrtića već za sve mališane Mokošice', rekla je Milan Mustać.

Inače, vrijednost radova je 450 tisuća kuna, a rok završetka je 15. listopada.

Popularni Članci