PRIKUPLJENO VIŠE OD PLANIRANOG Zahvaljujući 'Mamama iz Dubrovnika i okolice' dubrovačka bolnica dobila vrijednu medicinsku opremu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Danas je službeno okončana humanitarna akcija "Srce za dječji odjel" koju su pokrenule članice Facebook grupe Mame iz Dubrovnika.

Uspješno je prikupljen novac te je kupljen dječji defibrilator za Odjel pedijatrije Opće bolnice Dubrovnik, a račun je zatvoren. Članica grupe i inicijatorica akcije Dita Lipanović izvijestila je kako je prikupljeno oko 99 tisuća kuna što je bilo dovoljno za kupnju uređaja, a od viška novaca pribavljene su ostale važne stvari: infuzijska volumetrijska pumpa, pomični stalci za infuziju i lijekove, aluminijske rolete za prozore između soba, nove stolice za sobu za hranjenje i dojenje beba, nova spužva za stol za prematanje beba, nove fotelje za pretprostor ispred sobe za hranjenje i dojenje beba i dva nova babyhalera.

"Hvala vam svima od srca još jednom što ste se aktivno uključili i proširili riječ i što smo tako brzo ovo odradili. Stvarno smo najjači kada treba nekome pomoć", napisala je Lipanović dodavši kako će se mama iz Dubrovnika i okolice "primiriti, ali na kratko".

"Ima još jako puno neostvarenih ideja i projekata koje ćemo ostvariti da nam djeca imaju sve što zaslužuju", poručila je Dita Lipanović.

Popularni Članci