MATURANTI SLAVE Pomorci zapalili ulicu, gimnazija zasluženo slavi, pogledajte ludilo (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: , Nikša Klečak, Nikša Grljević, Nikša Grljević Nikša Grljević
Povodom završetka srednjoškolskog obrazovanja dubrovački maturanti danas slave. Iako su iz PU dubrovačko-neretvanske jučer pozvali na dostojanstveno obilježavanje Dana maturanata, izgleda da su maturanti sve pristojniji i pristojniji. Jedino su pomorci jutros malo palili gume na svojim automobilima i otvarali vatrogasne aparate, no bolje da umre selo nego dobri stari običaji. 

Maturanti Pomorske škole tako su jutros odlučili vatreno proslaviti početak odraslog života. Naime, doslovno su zapalili zavoj u Ulici Miljenka Bratoša ispred same škole. 

Iz Policijske uprave su nam rekli kako proslava maturanata prolazi mirno, promet se odvija bez ograničenja te da nije zabilježen nijedan veći izgred. 

Policija pojačano nadzire zone škola kao i sva javna mjesta kako bi ova proslava prošla bez narušavanja javnog reda, bez oštećenja tuđe imovine i drugih oblika nedoličnog ponašanja pojedinaca, nitko nije priveden, a povorka vozila koja bi se trebala dogoditi između podne i podne i pol, nadaju se iz policije, proći će bez izgreda. 

Popularni Članci