NA RADOST SVIH MALIŠANA Uz dječju pjesmu, igru i osmijeh otvoren Orlandino! (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Tea Stjepović
U petak večer u luci Gruž otvoren je drugi po redu Dječji zimski festival - Orlandino. 

Program otvaranja vodila je Marijana Puhjera, dok je za tonskim pultom za dobru glazbu i raspoloženje bio zadužen DJ Vjeverica. Program su uveličala i djeca iz OŠ Ivan Gundulić i OŠ Lapad koja su za početak otpjevala pjesmu 'Dubrovačka dječica'.

Okupljene roditelje, djedove i bake s njihovom djecom i unucima je nakon pjesme pozdravio dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić koji je djeci rekao da budu dobra i da se vesele, a svima zajedno je poručio da uživaju. 

Zatim su slijedili i drugi nastupi i recitacije dubrovačke dječice. Večeras je i klizanje svima besplatno, a za svaki kupljeni žeton dobiva se i jedan gratis.

Park Luja Šoletića u Gružu je prigodno ukrašen, a s otvorenjem Orlandina su i instalacije u parku zasvijetlile, te kućica Ivice i Marice koja je novitet ove godine.

Od otvaranja Orlandina kreće i besplatna adventska linija kojom će javni gradski prijevoznik Libertas povezati Autobusni kolodvor i Pile, a osiguran je i besplatan parking za građane u luci, uz samu lokaciju održavanja Orlandina. 

Klizalište i lunapark u sklopu 3. Dubrovačkog zimskog festivala bit će otvoreni do 8. siječnja 2017

Popularni Članci