NAKON DESET GODINA POSLOVANJA Zatvara se DM na Pilama, uskoro stižu novi sadržaji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Poslovnica DM drogerije na Pilama napušta ljetnikovac Pucić u kojemu se nalazila od 2008. godine.  

Ugovor za prostor ljetnikovca koji je inače u vlasništvu tvrtke Excelsa nekretnine uskoro ističe te će DM sukladno tomu napustiti zgradu.

„Moram istaknuti kako mi je žao što je došao kraj poslovnom odnosu s društvom DM koji se u proteklih deset godina pokazao kao prvoklasni poslovni partner“, naveo je direktor tvrtke Excelsa nekretnine Anto Rusković dodavši kako je ugovor o zakupu s novim zakupnikom već sklopljen krajem kolovoza ove godine.

Prema neslužbenim informacijama saznajemo kako se u navedenom prostranom prostoru planira otvoriti trgovina s jedinstvenom ponudom na tržištu Dubrovnika i ugostiteljski objekt. Zbog novog sadržaja turisti će zasigurno biti oduševljeni.

No, Dubrovčani nisu sretni što se njihova omiljena drogerija više neće nalaziti na Pilama. Prema navodima brojnih stanovnika ovo za njih predstavlja još  jedan gubitak korisnog sadržaja posebno za one koji žive u povijesnoj jezgri, ali i sve koji dolaze u grad. Razočarane su i mame koje su svakodnevno obavljale kupnju neophodnih stvari za domaćinstvo.

Zbog toga smo kontaktirali tvrtku DM planiraju li otvoriti poslovnicu u povijesnoj jezgri.

„Nakon višegodišnje suradnje, dm-Drogerie Markt donio je odluku kako nećemo produžiti ugovor o najmu prostora u ljetnikovcu Pucić. Naime, taj prostor dugoročno ne odgovara našim kvalitativnim zahtjevima i standardima te u njemu nećemo biti u mogućnosti adekvatno prezentirati naš asortiman i odgovoriti na potrebe brojnih kupaca. Kao i uvijek, aktivno tražimo nove prostore koji će udovoljiti standardima dm-a“, naveli su oni.

Inače, DM će u navedenom prostoru na Pilama poslovati još otprilike dva mjeseca.

Popularni Članci