NAPREDUJU RADOVI U UVALI Uskoro se otvaraju ugostiteljski objekti, otkriveno što će biti s toboganom (FOTOGALERIJA)

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Goran Mratinović
Radovi u Uvali Lapad napreduju, a iz tvrtke Dubrovački zalasci sunca za Dubrovački dnevnik su kazali nešto više o samom tijeku i daljnjim planovima.

'Radovi se odvijaju predviđenim tijekom te smo u potpunosti zadovoljni kako cijeli projekt napreduje. Osim same plaže uređeno je i njeno podmorje - vrlo je važno naglasiti kako je očišćeno i osigurano, budući da su s dna mora, do nekih pola metra od površine virile korodirane cijevi na koje su se kupači nerijetko ozlijeđivali. Sigurnost kupača nam je svakako na prvome mjestu. Želimo naglasiti kako je fekalni kolektor promijenjen, u potpunosti o trošku investitora u iznosu od 1.250.000,00 kn, koji je predan na upravljanje Vodovodu,' kazao je Siniša Jerosimić, direktor tvrtke Dubrovački zalasci sunca.

Osim toga, od prošlog tjedna je u tijeku nasipanje plaže žalima, a već je gotovo uređenje šetnice i nova četiri ulaza na plažu s te šetnice, te je stara i dotrajala željezna ograda u potpunosti uklonjena. Također, zaposleno je već 60-ak zaposlenika, a kroz dogledno vrijeme ta će brojka narasti na 100-tinjak, prema najavama tvrtke.

Jerosimić je kazao nešto više o i planovima u narednim tjednima.

'Kroz par tjedana kompleks će ponuditi četiri ugostiteljska objekta – slastičarnicu i bistro kavanu, koji će biti u funkciji cijelu godinu, te a la carte restoran i koktel bar na plaži koji će raditi tokom sezone, odnosno dok vrijeme bude to dopuštalo. Jedan od najprepoznatljivijih simbola plaže Uvale Lapad, crveni tobogan, ostaje na plaži, osvježiti će se, te će imati ulogu svojevrsnog spomenika. Na kraju bismo svakako željeli naglasiti kako za naše sugrađane planiramo posebne pogodnosti, te su dobrodošli na plažu na kupanje, bez obveze uzimanja suncobrana ili ležaljki ili plaćanja ikakvih ulaznica,' izjavio je.

Kako napreduju radovi, pogledajte u fotogaleriji.

Popularni Članci