NEŠTO SASVIM NOVO U RIXOSU Gosti hotela sada mogu besplatno puniti svoja vozila

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Suradnjom hotela Rixos Libertas Dubrovnik i Tesla Motors-a, Dubrovnik je svoju ponudu obogatio TESLA destinacijskim punjačima koji omogućuju gostima hotela - vlasnicima TESLA električnih automobila, mogućnost besplatnog punjenja svojih vozila.

Tesla Motors je nakon SAD-a i Azije krenuo s programom implementacije svojih električnih punjača diljem Europe i to kroz selektirana partnerstva s hotelima, odmaralištima i restoranima. Zahvaljujući partnerstvu s hotelom Rixos Libertas, Dubrovnik je postao dio međunarodne liste destinacija koja ovim vjernim i strastvenim vlasnicima nudi mogućnost da kroz svoj posjet i boravak u destinaciji mogu bezbrižno puniti svoje električne ljubimce.

Postavljanjem na interaktivnu mapu TESLINIH destinacijskih punjača, hotel Rixos Libertas i grad Dubrovnik upotpunjuju svoju ponudu koja je usko usmjerena ka potencijalnim gostima, vlasnicima TESLA električnih automobila, koji će u u većoj mjeri razmatrati boravak u gradu u kojem mogu bezbrižno boraviti danima jer imaju mogućnost punjenja bez naknade dok odmaraju i pune vlastite baterije. Ovaj program omogućuje gostima cjelokupnu uslugu smještaja, ugostiteljske usluge i brige o svom sredstvu putovanja i u tržišta privlači goste visoke kupovne moći koji su iznimno vjerni proizvodima i uslugama koje koriste. Destinacijski punjači omogućuju vlasnicima dodatnu vožnju od 100 km za svaki sat punjenja, a kroz svoj minimalistički dizajn i jednostavnost korištenja, odlično se uklapaju u svoje okruženje. Vozači o lokaciji punjača informaciju dobivaju već u svojim vozilima preko navigacijskog sustava koji im nudi podatke o lokaciji i destinaciji. Rixos Libertas Dubrovnik tako s ponosom može objaviti ovo uspješno partnerstvo i novu uslugu kojom potvrđujemo namjeru da idemo u korak sa svjetskim trendovima i svojim gostima nudimo moderna i cjelokupna rješenja, dok Dubrovnik dobiva još jednu uslugu koja upotpunjuje bogatu paletu njegovih turističkih proizvoda.

(Promo)

Popularni Članci