NOVO U GRADU: Business Cafe konačno stiže i u Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: PR
Nakon pet godina u pet zemalja regije te Zagreba, Pule i Splita, Business Cafe konačno stiže i u Dubrovnik. Business Cafe je najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati i po prvi puta će se u Dubrovniku održati 9. lipnja u 19 sati u restoranu Culto u Dubrovniku, Vukovarska 17.

Gosti su ovaj puta Kristina Ercegović, osnivačica Business Cafea serijska poduzetnica, autorica i transformacijski coach, te gospoda Pero Kojan i Marko Maričić, uspješni lokalni mladi poduzetnici.

Kroz razgovor s gostima saznat ćemo što je to potrebno za uspjeti u poduzetništvu danas u Hrvatskoj i kako poslovati unatoč svemu i svima.

Poslije razgovora s gostima čekaju nas pokloni sponzora i gostiju te organizirani networking i slobodno druženje.

Nakon više od pet godina zaredom Business Cafe prerastao je u mjesto gdje slušanjem pozitivnih uspješnih poduzetničkih priča dobivamo inspiraciju i ohrabrenje za pokretanje i uspjeh u vlastitom poslu i gdje putem networkinga sklapamo nova poslovna prijateljstva i poslove. Samo je lani sklopljeno preko 4 milijuna eura poslova. Poslovanje je putem licence prošireno u 5 zemalja regije i uskoro do kraja ove godine se širi u Europu i Aziju, točnije London i Singapur.

Sponzori lokalnog Business Cafea u Dubrovniku su Frizersko kozmetički salon Miluka iz Dubrovnika,  Flare Studio i DURA (Dubrovačka razvojna agencija). Lokalni medijski pokrovitelji su Dubrovačka televizija, portal Dubrovački dnevnik i Dubrovački vjesnik.


Ulaznice (po cijeni od 35 kn, iako je uobičajeno 50 kn, piće dobrodošlice je uključeno) se mogu kupiti putem sustava entrio na  https://www.entrio.hr/event/1-business-cafe-u-dubrovniku-kako-popstati-poduzetnik-2502 ili u gotovini na licu mjesta na dan eventa.

Svi detalji Business Café projekta nalaze se na www.businesscafe.info  

Kontakt podaci:

Za Dubrovnik

Moderatorica eventa

Viktorija Knežević

Mail vknezevic@inet.hr

Mob 091-5817513

Popularni Članci