OSVOJILI TRI PRVA MJESTA Zumba Kids-i iz Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik imaju se čime ponositi (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Sa međunarodnog natjecanja International Dance Open Zagreb 2017., Zumba Kids-i Dubrovnik iz Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik, vratili su se u Grad s osvojena tri prva mjesta, jednim drugim i jednim četvrtim mjestom.

Na zagrebačkom plesnom spektaklu koji je ugostio više od 400 klubova, 4.500 plesača iz 25 država svijeta, „zlatni Zumba Kids-i“ dubrovačke plesačice i plesači nastupili su s ukupno pet koreografija različitih plesnih izražaja i doslovno briljirali. Budući je zagrebačko natjecanje ujedno bilo i kvalifikacijsko, dubrovački Zumba Kids-i izborili su tako odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se održati u listopadu ove godine u Rimu.

Trenerica dubrovačkih Zumba Kids-a, predsjednica Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik Paola Šutić zadovoljna je ostvarenim rezultatima.
Presretna sam i ponosna na svoje Zumba Kids plesače i plesačice. Donijeli smo u Dubrovnik četiri pehara, od kojih su tri zlatna prva mjesta. Osvojili smo fantastične rezultate koji su nas plasirali na Svjetsko prvenstvo u Rimu, na kojem ćemo dati sve od sebe da predstavimo naš plesni studio i grad Dubrovnik u najboljem mogućem svjetlu - istaknula je Paola Šutić te zahvalila tvrtkama Atlantska plovidba, Nautika i Pemo, koji su pomogli odlasku djece plesača u Zagreb.

Zumba Kids-i Dubrovnik predstavili su se s ukupno pet koreografija različitih plesnih izražaja:

- Samba Dance (Latino Fitnes Group) - osvojeno 1. mjesto i izravan odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rim,

- Footloose Dance (Latino Fitnes Formation) - osvojeno 1. mjesto i izravan odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rim,

- Electro Dance (Zumba Group) - osvojeno 1. mjesto i izravan odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rim,

- Gladiators Dance (Fitnes Dance Group) - osvojeno 2. mjesto,

- Super Girls Dance (Zumba Formation) - osvojeno 4. mjesto.

Konkurencija je bila ogromna a kvalitetu nastupa ocjenjivalo je 15 internacionalnih sudaca. Među njima bila su i svjetski poznata imena poput Oscara Tornela iz Švedske koreografa i plesača Justina Bibera te Kobija Rozenfelda iz Los Angelesa koreografa popularnih Beyonce i Rihanne. Spomenimo još, na nedavnom InterDanceFest 2017 Sarajevo, Zumba Kids Dubrovnik osvojili su četiri zlatna odličja a svoje izvanredne plesne sposobnosti još su jednom potvrdili u Zagrebu.

Popularni Članci