Učitaje prijašnje vijesti
nagradili vatrogasce

Jadranski luksuzni hoteli na imenu Dubrovnika zgrću milijune, a doniraju 'mrvice' lokalnoj zajednici

Vatrogasna zajednica Dubrovačko-neretvanske županije obavijestila je medije kako su Jadranski luksuzni hoteli vatrogasnim postrojbama s područja Dubrovačko-neretvanske županije donirali vatrogasnu opremu.
brsalje

ZANIMLJIVA IDEJA DUSTRA-E 'Dubrovačka Republika mora dobiti svoj trg!'

Na službenim stranicama Dubrovačke stranke objavljena je zanimljiva inicijativa.
promocija knjige "40 dana za život"

Molitelji ispred bolnica pronašli izgovor za fijasko u Dubrovniku: "Župnik je zaboravio prenijeti poruku"

U organizaciji pro-life molitvene inicijative koja se naziva "za zaštitu majki i nerođene djece" u četvrtak uvečer u župi sv. Mihajla predstavljena je knjiga "40 dana za život".
PERVERZIJE

BIZARAN PRIZOR ISPOD OBRTNIČKE ŠKOLE Muškarac masturbirao usred bijela dana u automobilu (FOTO)

Čitateljica Dubrovačkog dnevnika (podaci poznati redakciji) obratila se kako bi prepričala događaj kojem je svjedočila danas u poslijepodnevnim satima.
samovolja

BALVANI NA PLOČAMA Domišljata ideja za rezervaciju parkinga s najljepšim pogledom na Grad

Dok ja kružim i čekam parking, netko je 'označio' svoj, napisala je jedna Dubrovkinja na svom Facebook profilu uz zanimljivu fotografiju s Ploča.
uređenje

Završeni radovi na sanaciji kolnika u Orašcu, Franković najavio potpunu obnovu svih cesta na području Dubrovnika (FOTO)

Grad Dubrovnika finalizirao je radove na sanaciji kolnika na nekoliko lokacija u Orašcu koje je gradonačelnik Franković sa suradnicima i mještanima danas obišao.
OBLJETNICA

Predstavnici Županije položili vijenac i zapalili svijeću u spomen na ubojstva konavoskih domobrana na Orsuli

Župan Nikola Dobroslavić, zamjenik Joško Cebalo, i pročelnica Upravnog odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić položili su danas vijenac i zapalili svijeću na Orsuli u spomen na 13 ubijenih domobrana iz Konavala 1944. godine.
valamar lacroma

MEĐUNARODNI KONGRES O AKVAKULTURI U DUBROVNIKU 'U Americi je dopušten uzgoj GMO riba, što ako se takve jedinke rašire našim morima?'

Najveća europska konferencija o akvakulturi Aquaculture 2017., u organizaciji Europskog udruženja akvakulture, a u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, održava se u hotelu Valamar Lacroma.
na poziv dubravke šuica

FRANKOVIĆ POSJETIO BRUXELLES: 'Ispravit ćemo grešku nekorištenja sredstava iz europskih fondova' (FOTO)

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković tijekom utorka i srijede, 17. i 18. listopada, boravio je u Bruxellesu na poziv zastupnice u Europskom parlamentu i voditeljice hrvatske delegacije Europske pučke stranke Dubravke Šuica.
ljepota

JESEN KAO STVORENA ZA UŽIVANJE U GRADU Brojni turisti u Dubrovnik stižu i sredinom listopada (FOTO)

Ugodne temperature i sunčani dani u Dubrovnik privlače turiste i sredinom listopada.
posjet

Delegacija iz Japana na radnom sastanku s gradskim pročelnicima o problemima otoka

Privremena pročelnica Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Jelena Lončarić i privremeni pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Marko Miljanić primili su danas u radni posjet peteročlanu delegaciju iz japanskog Centra za razvoj i promociju japanskih otoka (Center for Research and Promotion of Japanese Islands).
Marinko Vlašić

ZNAČAJNA OBLJETNICA 'Na današnji dan oslobođen je Dubrovnik, a građani su s oduševljenjem dočekali partizane'

Prije 73 godine, 18. listopada, borci X. hercegovačke brigade i II. dalmatinske brigade oslobodili su Dubrovnik od nacističkih okupatora u Drugom svjetskom ratu.
POSLJEDNJA OPCIJA

MILETIĆ NAJAVIO TUŽBE: Ako se ne zaustavi nelegalan rad Ubera, taksisti će tužiti Republiku Hrvatsku!'

Taksisti su nakon neuspješnog sastanka s predstavnicima Grada Zagreba, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Ministarstva financija te Ministarstva rada i mirovinskog sustava i iscrpljenja svih pravnih mogućnosti najavili podnošenje pojedinačnih odštetnih zahtjeva prema Republici Hrvatskoj, a potom i tužbu protiv RH, kao i kaznene prijave protiv odgovornih osoba, budući da država, kako navode, unazad dvije godine dopušta nelegalno poslovanje Uberu i ne štiti svoje zakone ni porezne obveznike.
Učitaj još vijesti