Učitaje prijašnje vijesti
za obalne i pomorske projekte

Kapetan Pero Kulaš novi savjetnik gradonačelnika Mata Frankovića

Kapetan Pero Kulaš imenovan je savjetnikom gradonačelnika Grada Dubrovnika za obalne i pomorske projekte.
DESET DANA MANDATA

Franković se osvrnuo na razdoblje od preuzimanja dužnosti, najavio smjenu svih direktora javnih tvrtki (FOTO)

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić održali su konferenciju za medije povodom prvih deset dana od preuzimanja dužnosti.
reakcija

Iz Udruge prijevoznika Dubrovnik uputili pismo podrške taksistima povodom prosvjeda u Zagrebu

Povodom prosvjeda protiv Ubera u Zagrebu, u kojem sudjeluje stotinjak taksista iz brojnih hrvatskih gradova, uključujući i Dubrovnik, Udruga prijevoznika Dubrovnik uputila je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.
u splitu

Održana sjednica Optužnog vijeća u aferi Revelin (VIDEO)

Bivši gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić došao je jučer u Split na sjednicu optužnog vijeća povodom optužnice USKOK-a dignute krajem 2015. godine. Vlahušića terete da je pogodovao ugostitelju Luki Frankoviću te da je Grad Dubrovnik oštetio za nešto više od tri milijuna kuna.

BOGAT PROGRAM POSVEĆEN DUBROVNIKU U Milanu otkrivena spomen ploča Ruđeru Boškoviću (FOTO)

Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić boravi u službenom posjetu Milanu gdje se u utorak održava bogati kulturno-umjetnički program posvećen Dubrovniku.
prezentacija

ZAVRŠENA PRVA FAZA RADOVA Dvostruka obljetnica i svečanost na Lokrumu (FOTO)

Završetak radova na prezentaciji arheološkoga lokaliteta bivšega benediktinskoga samostanu sv. Marije na Lokrumu kao i 150. obljetnica smrti nadvojvode Maksimilijana Habsburškog svečano je obilježena danas u organizaciji Javne ustanove rezervat Lokrum i Društva prijatelja dubrovačke starine. 
divlji zapad

BEZ PARDONA Stao nasred Ulice Petra Krešimira IV. i ukrcavao goste (FOTO)

Čitatelj Dubrovačkog dnevnika ustupio nam je fotografije koje je zabilježio jutros u Ulici Petra Krešimira IV.
APSURD

BIO U AVIONU KOJI JE ZAVRŠIO U RIMU: 'Nitko ništa nije znao, zrakoplov je užasno zaudarao'

Jedan je Dubrovčanin (podaci poznati redakciji), koji se našao u zrakoplovu Croatia Airlinesa koji je na letu na relaciji Zagreb-Dubrovnik sletio u Rim, za Dubrovački dnevnik podijelio svoja iskustva. 
prirodne ljepote

OČARAVAJUĆI PRIZORI Pogledajte kako je Grad danas izgledao fotografiran s mora (FOTO)

Prelijep dan u kombinaciji sa sportskim aktivnostima bili su savršena formula za fotografije koje su na jedinstven način po tko zna koji put otkrile ljepotu Grada.
strpljen spašen

ZASTOJI OKO GRADA I danas se zbog gužve na cestama oko Grada vožnja odužila

I danas popodne na cestama kraj Grada mogla se vidjeti velika kolona automobila. Zbog velike gužve trebalo je proći znatno više vremena do dolaska na odredište nego u okolnostima kada je promet manje gust.
franković

GRADONAČELNIK ČESTITAO DUBROVAČKOJ JUDAŠICI: 'Tvoji uspjesi mogu poslužiti kao primjer i motivacija svim mladima'

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku dubrovačkoj judašici Ivani Šutalo i njenom treneru Željku Đapiću povodom osvajanja Grand Prix turnira u Meksiku. Tekst čestitke prenosimo u cjelosti.
Dubrovačka biskupija

Vrijedna rukopisna ostavština Antuna Vučetića donirana dubrovačkim arhivima

Dubrovačke kulturne institucije nedavno su postale bogatije za vrijednu arhivsku građu koja je pripadala povjesničaru, pedagogu i novinaru Antunu Vučetiću (1845.-1931.). Naime, njegovi su nasljednici Državnome arhivu u Dubrovniku i Arhivu Dubrovačke biskupije poklonili rukopisnu ostavštinu i knjižnicu ovoga zaslužnoga dubrovačkoga znanstvenika.
iz područja biomedicine

DESETA ISABS KONFERENCIJA U DUBROVNIKU Predsjednica i brojni ministri na otvaranju prestižnog znanstvenog skupa

Jedan od najznačajnijih svjetskih znanstvenih događaja iz područja biomedicine – „The Tenth ISABS Conference on Forensic and Anthropologic Genetics and Mayo Clinic Lectures in Individualized Medicine“ otvoren je danas u Dubrovniku.
Učitaj još vijesti