Učitaje prijašnje vijesti
šok i tuga

DIRLJIVE RIJEČI Udruga ugostitelja Dubrovnik izrazila sućut obiteljima stradalih (FOTO)

Povodom smrti njihovog dragog kolege Alena Perišića i njegovih suradnika, Uduga ugostitelja Dubrovnik izrazila je sućut obiteljima stradalih u teškoj nesreći kod Šipana u utorak navečer. Tekst prenosimo u cijelosti.
kontinuitet suradnje

DAN OTVORENIH VRATA Sveučilište u Dubrovniku ugostilo predstavnike kulturnih institucija

Dubrovnik, 27. travnja 2017. - Dan otvorenih vrata Odjela za umjetnost i restauraciju i studija Povijest Jadrana i Mediterana održao se 27. travnja 2017. u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku.
prirodoslovni muzej dubrovnik

ZAVRŠIO FESTIVAL ZNANOSTI Donosimo edukativno-kreativni program koji je ponudio sudionicima (FOTO)

Festival znanosti u organizaciji Prirodoslovnog muzeja Dubrovnik, šesti je put zaredom održan u Dubrovniku, od 24. do 27. travnja 2017. godine. Tema ovogodišnjeg Festivala bila je 'Vrijeme', a partneri u realizaciji programa bili su Zajednica tehničke kulture Dubrovnik, Odjel za akvakulturu Sveučilišta u Dubrovniku te javna ustanova Rezervat Lokrum.
Projekt 4M

ZAŠTITA PODMORJA Prekogranična suradnja Hrvatske i Crne Gore (FOTO)

Mjere upravljanja Natura 2000 područja Akvatorij pod Konavoskim stijenama naziv je radionica za dionike u sklopu projekta 4M, koje su se održale u Dubrovniku i Čilipima.
suradnja

EKOLOŠKO-EDUKATIVNA AKCIJA Učenici lapadske škole kroz sadnju voćki razvijaju svijest o očuvanju okoliša (FOTOGALERIJA)

U okviru svojih aktivnosti, koje provode kako bi osvijestili sve generacije stanovnika o potrebi očuvanja okoliša, Turistička zajednica Grada Dubrovnika, u suradnji s Osnovnom školom Lapad organizirala je ekološko-edukativnu akciju povodom Dana planeta Zemlja.
POMORSKA NESREĆA

RONIOCI KOJI PRETRAŽUJU ŠIPANSKI KANAL: 'Uvjeti su dosta teški, vjetar nam stvara probleme'

Potraga za nestalim osobama stradalima u teškoj pomorskoj nesreći nastavlja se i danas. 
BOWA

DIRLJIVI STATUS NA STRANICI RESTORANA: 'Stradali su naši prijatelji, nemamo riječi za ovu tragediju'

Na stranici restorana Bowa, čiji su djelatnici sinoć stradali u tragičnoj pomorskoj nesreći kod Šipana u kojoj su život izgubile tri osobe, dvije osobe su ozlijeđene, a za četiri se još uvijek traga, objavljen je status sućuti.
LAPAD

U crkvi sv. Mihajla vjernici molili za poginule u stravičnoj pomorskoj nesreći kod Šipana (FOTOGALERIJA)

Misa za tragično preminule u nesreći koja se sinoć dogodila u blizini Šipana, u kojoj su živote izgubile tri osobe dok se za četvero nestalih još uvijek traga, održana je večeras u crkvi sv. Mihajla u Lapadu. Svetu misu predvodio je don Marinko Šljivić.
promet

DRŽAVNI INSPEKTORAT U GRADU Evo kakve kontrole su najavili (FOTO)

U utorak, poslije sastanka u Splitu na HGK (strukovne grupe, povremeni prijevoz), prema Dubrovniku su se uputili Ivan Kešić i Saša Solman, načelnici inspekcije prometa RH.
let's do it

SVAKI DAN JE DAN ZEMLJE! Održane zelena i plava čistka

Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika organizirao je Zelenu i Plavu Čistku koja se, u sklopu najveće globalne volonterske akcije Let's do it!, održala od 22. do 26. travnja 2017. godine. Zelena čistka - Let's do it Croatia!Plava Čistka - Let's Do It Mediterranean!
DANČE

'PLOVILO JE TREBALO BITI IZUZETO!' Brod koji je sudjelovao u nezapamćenoj pomorskoj nesreći sada sudjeluje u potrazi

Lučki kapetan Mato Kekez danas je u svojoj izjavi o nezapamćenoj prometnoj nesreći koja se dogodila u blizni Šipana, a u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, dvije ozlijeđene, a za petero osoba se traga, kazao je kako brod Danče koji je sudjelovao u nesreći sada sudjeluje u potrazi nestalih.
Riješen veliki problem

Valentin Dujmović o gospodarenju otpadom na području Dubrovnika

Kandidat za gradonačelnika Dubrovnika Valentin Dujmović osvrnuo se na problem odlaganja otpada. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.
tragedija

NEZAPAMĆENA NESREĆA KOD ŠIPANA U Dubrovnik stigao i ministar Butković (FOTO)

U blizini Suđurđa na otoku Šipanu dogodila se nezapamćena pomorska tragedija. Službeno plovilo Lučke kapetanije Dubrovnik, brod 'Danče'  sinoć se sudario s gumenjakom koji je prevozio više članova posade.
Učitaj još vijesti