PARKING TIM Ovo je tvrtka koja je napokon uvela red ispred Bolnice

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Tvrtka PARKING TIM d.o.o. u lipnju 2015. godine izabrana je na javnom natječaju za obavljanje djelatnosti upravljanja, održavanja, naplate i nadzora parkiranja za parking prostor u vlasništvu Opće bolnice Dubrovnik na 460 parkirnih mjesta koja se nalaze oko zgrade Opće bolnice Dubrovnik. Djelatnicima bolnice osiguran je jedan dio parkirnih mjesta.

Riječ je o tvrtki specijaliziranoj za upravljanje javnim garažama i parkiralištima, a kao referencu navode i usluge savjetovanja i izradu studije prometnih rješenja za mnogobrojne općine i gradove, suradnju s međunarodnim proizvođačima parking sustava… te se kao takva može pohvaliti zavidnim lokacijama i objektima kojima upravlja. Međunarodni investicijski fondovi izabrali su tvrtku PARKING TIM d.o.o. da upravlja dvjema najvećim javnim garažama u gradu Rijeci i javnom garažom u sklopu prvog zagrebačkog trgovačkog centra (POINT) osmišljenog za svoje susjedstvo u gradu Zagrebu, kao i grad Đurđevac da preuzme koncesiju za obavljanje poslova upravljanja, održavanja i naplate parkirališnih mjesta a sad sa iznimnim zadovoljstvom se može pohvaliti i upravljanjem javnim parkiralištem u gradu Dubrovniku.

Tvrtka zapošljava kvalificirano osoblje sa dugogodišnjim iskustvom, pouzdane, mlade i ambiciozne ljude koji svojim radom usavršavaju parking proizvode i približavaju ga korisnicima sintezom znanja i iskustva, iskorištavajući kapacitete objekta na najisplativiji način.

U okviru projekta Poslovne Hrvatske isticanja najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera koji najviše doprinose stvaranju nove vrijednosti i produktivnosti u Hrvatskoj, prema kriteriju stvaranja nove vrijednosti tvrtka PARKING TIM d.o.o. uvrštena je među najbolje hrvatske tvrtke u 2010., 2012. i 2013. godini. Time su tvrtka i član uprave tvrtke ispunili ključne uvjete za uvrštenje u izdanje Zlatne knjige najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera.

Kako bi opravdali dugogodišnje povjerenje njihovih partnera, te se uspješno nosili s izazovima na koje nailaze tijekom poslovanja, uvijek daju najbolje od sebe kako bi uspješno savladali prepreke te unaprijedili kvalitetu i poslovanje. Zahvaljujući tome ponosno mogu reći da nose AA Certifikat bonitetne izvrsnosti te spadaju u 2% hrvatskih poslovnih subjekata koji nose simbol najviše bonitetne izvrsnosti. Upornošću i kvalitetom usluge, stvorili smo imidž pouzdanog poslovnog partnera.

S obzirom na sve iznad navedeno smatraju da je to dokaz integriteta i besprijekorne usluge koju pružaju zadovoljavajući najviše međunarodne standarde u djelatnosti parkiranja.

Shodno tome, tvrtka PARKING TIM d.o.o. je izvršila potrebne poslove pripreme parkirališnih mjesta (ocrtavanje mjesta, postavljanje parkirališne prometne signalizacije i sl.), zatim sve potrebne logističke radnje kao i nabavu neophodne parkirališne opreme. Uskoro će svoju ponudu proširiti i specijaliziranim parking mjestima za trudnice, majke s malom djecom kao i za osobe s invaliditetom.

Uz najmoderniju opremu za naplatu parkinga, uveli su i mogućnosti plaćanja parkiranja SMS porukama (mParking broj 707008), te mobilnom aplikacijom ParkWallet za Vaš smartphone na IOS (iPhone) i Android platformama putem kreditnih kartica. Ovim unapređenjem Grad Dubrovnik je među prvima u RH koji je uveo ovakav oblik naplate parkiranja. Radi se o besplatnoj aplikaciji za plaćanje parkiranja putem pametnih telefona bez ikakvog troška prema mobilnom operatoru što uvelike umanjuje trošak plaćanja parkiranja.

Za nas su osigurali i povlaštene parkirne karte za pravne i za fizičke osobe, kao i turističke tjedne karte kao specijalnu ponudu izuzetno zbog neposredne blizine zračne luke Dubrovnik.

Za više informacija budite slobodni kontaktirati ih putem: 


Tel.(centrala): +385 (0) 51 688 400

GSM: +385 (0) 91 20000 42  
Fax.: +385 (0) 51 688 402

Web: www.parkingtim.hr

(Promo)

Popularni Članci