PORPORELA IMA NOVOG KNEZA Pogledajte tko je sve sponzorirao njegovu kampanju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Mladen Beš na svom je Facebook profilu objavio kako je upravo on izabran za novog kneza Porporele. U objavi, koju prenosimo u cijelosti, Beš je iznio i postotak osvojenih glasova, kao i 'popis sponzora' kampanje.

Pučani moji, u ime moje malenkosti i mog izbornog stožera Svi za Porporelu, objavljujem pobjedu, i to nadmoćno za kneza Porporele, sa 85%.

Vlaho Radovčić Debeli Picula osvojio je 5%, Stranka iskrenih 2%, Nezavisni kandidat-ne sjećam se 2%, Dijaspora sa svojim kandidatom Miloš Begenešić Leteći Olandez 1%. Nevažećih glasačkih listića je bilo 5%.

Ovom prilikom vam se zahvaljujem pučani moji dobri i obećajem da vam ništa ne obećajem. Nadam se da ćete svi večeras doći na Porporelu na moju inauguraciju i uveličati moje ustoličenje kneza, da se svi nasmijemo i zabalamo.

Posebno bih se zahvalio sponzorima bez kojih ne bih mogao da iznesem veličanstvenu pobjedu a to su Dubrovkinja, Budućnost, Rudine ,Lovrijenac, Dalmacija bilje, Radeljević, pekara Orlando, Atlas, Gorica, Ličilac, Dubravka boje i lakovi, Metal, Dubac, Dub, Utp Ragusa, Građevinsko poduzeće Dubrovnik, Most u izgradnji, poduzeće Babin kuk. Svima vam hvala! Vidimo se večeras i dođite, dajte sebi malo oduška u ova teška vremena...

Vaš ponizni knez tiranin Mladen Beš

Popularni Članci