Povjerenica Medović primila volonterku godine Mihaelu Ivanković

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Povjerenica Vlade Republike Hrvatske Nada Medović primila je danas Mihaelu Ivanković, članicu Dubrovačkog crvenog križa i  dobitnicu nagrade "Volonter godine" koju joj je dodijelio Hrvatski Crveni križ uoči Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca.

Povjerenica Medović uputila je čestitke mladoj volonterki Mihaeli Ivanković, ali i cijelom timu Gradskog crvenog križa Dubrovnik istaknuvši kako ova nagrada ima neizmjernu važnost ne samo za Ivanković i Društvo crvenog križa već i za Grad Dubrovnik.

"Uistinu smo ponosni što ovaj Grad ima ljude kao što si ti jer u današnje vrijeme tako nesebično poklanjati sebe, svoj rad i svoje vrijeme je vrijedno divljenja i svake pohvale. Nadam se da ćeš biti primjer i drugim mladim ljudima", kazala je povjerenica Medović uputivši čestitke i predsjedniku Gradskog Crvenog križa Dubrovnik dr. Vicku Mihaljeviću te ravnatelju Društva Živku Šimunoviću.

Podsjetimo, nagrade volonterima Hrvatskog Crvenog križa uručene su u Tjednu Crvenog križa u kategorijama "Volonter godine" i "Volonterski tim godine".

Dubrovački Crveni križ predložio je Mihaelu Ivanković za nagradu „Volonter godine“ Hrvatskog Crvenog križa za 2016. godinu. Ivanković je sudjelovala u više od 30 akcija i imala više od 240 sati volonterskog rada u 2016. godini. Predsjednica je Kluba mladih, član Skupštine Dubrovačkog Crvenog križa, član Gradskog Interventnog tima, a volontirajući doprinijela je prepoznatljivosti Crvenog križa u našem Gradu.

Iz Društva Crvenog križa Dubrovnik ističu kako je Ivanković veliki motivator i pokretač aktivnosti u Klubu mladih, uvijek spremna odazvati se na sve akcije, a u svim svojim volonterskim aktivnostima pronosi humane vrednote, misli i radi pozitivno i ova volonterska nagrada bit će njoj a i drugim mladim ljudima poticaj za daljnje djelovanje.

Popularni Članci