JOŠ BOGATIJI, JOŠ LJEPŠI I JOŠ ZABAVNIJI Predstavljen program 19. Dubrovačkog karnevala

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: JM
Jutros je, u prostorijama Turističke zajednice grada Dubrovnika, predstavljen program Dubrovačkog karnevala 2018.

Bogat program te novitete koje donosi ovogodišnji Karnevo predstavili su zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, direktorica Turističke zajednice Romana Vlašić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić, glasnogovornica Udruge DART Tea Batinić te zamjenik pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić.

Direktorica Turističke zajednice Romana Vlašić zahvalila je svim partnerima i sudionicima koji su pomogli u ostvarivanju ovogodišnjeg Karnevala. 'Evo nas na početku Dubrovačkog karnevala, ovog puta još bogatijeg, još ljepšeg i još zabavnijeg. Kao prethodnica svečanom otvaranju je izložba mlade akademske slikarice Josipe Šare, kao i izložba gipsanih kalupa za maske koju je priredila naša Tea Batinić. Tradicionalno, Karnevo organiziraju Grad Dubrovnik i Turistička zajednica, no sve ovo ne bi bilo moguće bez naših dragih suradnika i partnera', naglasila je Vlašić te pozvala sve sugrađane da se priključe događanjima u sklopu Karnevala.

Izložbe, koje su prethodile otvaranju Karnevala, predstavila je Tea Batinić. 'Ovdje danas možete vidjeti dvije izložbe. Jedna vam prikazuje kalupe maski koji su rađeni u gipsu. Povod za pokazivanje tih kalupa je 25. obljetnica bavljenja tom djelatnošću. Druga izložba su slike akademske slikarice Josipe Šare. Želim se zhvaliti Turističkoj zajednici koja je prepoznala rad Udruge DART, našoj Sandri Sekulić koja je oslikala maske koje možete vidjeti na Stradunu', kazala je Batinić.

Sam program predstavio je Miho Katičić

Popularni Članci