EMOTIVNA PRIČA KOJA JE RASPLAKALA HRVATSKU Najomiljeniji hrvatski par: 'Vidimo se uskoro u šetnji Stradunom'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Petra Mujkić, privatni album
Na Facebook stranici Poliklinike Glavić osvanula je objava o paru koji je dotaknuo veliki broj građana, a o čijoj su se sudbini raspisali i nacionalni mediji. 

'Paru koji je rasplakao cijelu Hrvatsku i vratio nam vjeru u ljubav, onu veliku, iskrenu i nepobjedivu, željeli smo pokloniti nešto njima posebno; nadu za oporavkom uz neurorehabilitaciju na robotskim uređajima u Poliklinici Glavić. Želimo da naša kap u moru ove ljubavi u vidu Medenog mjeseca u Zagrebu i Dubrovniku bude pokazatelj zahvalnosti što su nam vratili vjeru u ono čega svijetu najviše nedostaje - bezuvjetne ljubavi,' objavljeno je na Facebook stranice Poliklinike Glavić. 

Riječ je o Matiji i Petri Mujkić iz Koprivnice koji su snimkom svog vjenčanja oduševili čitatelje. Kad je ugledao svoju voljenu kako sva u bijelom ulazi u crkvu dok je on čeka sjedeći u invalidskim kolicima pred oltarom, mladoženja nije mogao sakriti suze. Malo tko od prisutnih u koprivničkoj crkvi je i mogao. Prava, iskrena i istinska ljubav pobijedila je sve prepreke te će se dvoje mladih i zaljubljenih upravo zavjetovati na vječnu ljubav, objavio je nedavno portal 24sata.hr

Petra je na društvenim mrežama prenijela poruku koja joj je poslana iz Poliklinike Glavić vezanu uz Matijinu besplatnu neurorehabilitaciju.

‘Dragi Petra i Matija,

Prolazeći kroz život i nedaće koje nosi, čovjek s vremenom shvati da jedino uz pravu ljubav ono naizgled nemoguće postaje s lakoćom – moguće. Upravo ste Vi kao par pravi dokaz tomu. Kad uz tu vjeru radiš posao koji doslovno živiš, voliš i u ruci imaš moćno oruđe kojim možeš drugom ne samo pomoći u oporavku, već promijeniti život, kao tim Poliklinike Glavić jednostavno ne možemo ostati ravnodušni na vašu ljubav i vjeru koju ulažete, skupa prolazeći svakodnevne izazove, a ne pozvati Vas da postanete dio naše rehabilitacijske priče.

U posljednje dvije godine mnoge su nas teške sudbine dirnule, no vaša priča i emocija koja se mogla vidjeti na videu s vjenčanja je nešto nestvarno, posebno i doslovno smo se rasplakali. Prema onome što smo uspjeli vidjeti i s naše stručne, medicinske strane mislimo da bi bilo prostora za pomoći Matiji u oporavku neurorehabilitacijom robotikom u našim poliklinikama. Bila bi nam čast kada bismo vas i mi uspjeli počastiti vjenčanim darom – besplatnom neurehabilitacijom za Matiju u trajanju tri mjeseca.

Prvi korak prema tom daru jest uvid u Matijinu medicinsku dokumentaciju i postojanje mogućnosti za ovakvu rehabilitaciju. Unatoč činjenici da su nam oba centra rezervirana i do godinu dana unaprijed, ukoliko Matijino stanje bude indicirano, spremni smo osigurati mu prvi dio terapije u Poliklinici Glavić u Zagrebu, dok bi preostali dio terapija Matija nastavio u Poliklinici Glavić u Dubrovniku. Uz pomoć dragih sugrađana koji bi Vam tom prigodom željeli darovati smještaj i hranu za vrijeme trajanja neurorehabilitacije, pružili bismo Vam medeni mjesec u Dubrovniku kakvog Vi u stilu pravih životnih primjera i zvijezda uisitnu i zaslužujete uz nadu da pokušamo zajedno srušiti loše prognoze i da nadamo se oboje na svojim nogama ovu istinsku ljubav ovjekovječite šetnjom na našem i vašem Stradunu,’ poruka je Poliklinike Glavić. Petra je odgovorila riječima: 'vidimo se uskoro u šetnji Stradunom'. 

Popularni Članci