NAJLJEPŠA MAMA HRVATSKE U tijeku prijave za natjecanje koje slavi ljepotu i ulogu majke u obitelji i društvu!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: , Promo
Izbor za najljepšu majku Hrvatske se održava od 2016. godine, kada je Zagorka Maja Vukina Bogović pobijedila u mlađoj, a Dubrovkinja Zdenka Dubelj u Gold kategoriji.

„Nakon velikog interesa od strane majki, medija i publike, odlučili smo registrirati izbore u Hrvatskoj pod nazivom ‘Najljepša Mama Hrvatske'. Cilj ovog natjecanja je da se, osim ljepote žene, nagradi i sama uloga majke koju ima u obitelji i društvu. Uz majku, cilj nam je promicanje lokalnog bogatstva, običaja i važnosti turizma. Sama ideja se rodila zimus nakon što je vlasnica licence za Najljepšu mamu hrvatske, Maja Gnjidić Verdecchia koja je bila Miss Mamma Italiana 2010, dobila stihove koje je napisao Šibenčanin Siniša Kostelac. Kako to danas sve funkcionira kroz grupe na društvenim mrežama tako je i grupa mama natjecateljica u 2016. imala priliku pročitati stihove za koje se odmah rodila ideja da se uglazbe i postanu svojevrsna himna majkama. Još aktualna Miss mamma, Zagorka Maja Vukina Bogović organizirala je da stihove uglazbi vrbovečki profesor glazbe i glazbenik Hrvoje Herček, a da sve to otpjeva naš poznati estradni umjetnik Bojan Jambrošić,“ ističu organizatori te najavljuju kako će pjesma ugledati svjetlo dana sredinom srpnja ove godine, a snimanje bi trebalo započeti ovih dana.

„Kako je snimanje započelo tako se i naša aktualna Miss mamma našla u navedenom studiju gdje su se dogovorili detalji oko pjesme. Za istu pjesmu namjerava se snimiti spot gdje će se prikazati misija ovih izbora, a to je jasna poruka da osim što majke drže do sebe i svog izgleda ipak najviše budu svestrane i snalažljive, nadasve talentirane i ono najvažnije majke svojoj djeci. Mame koje su se natjecale u 2016. rade na zajedničkim projektima i svakodnevno komuniciraju. Sudjeluju na humanitarnim akcijama i pokreću iste. Pjesma ima stihove koji na najljepši način govore o mamama i njihovoj važnosti. Ovo je ujedno prilika da pozovemo sve mame koje se još nisu prijavile da se prijave i stvore nova prijateljstva, poslovne prilike i razmijene iskustva. Snaga majki i žena jača kada se povezuju i surađuju. Vjerujemo da će pjesma postati veliki hit jer već nakon prvog slušanja Bojana kako pjeva u studiju osjeća se energija i kvaliteta,“ tvrde organizatori.

Sve zainteresirane mame mogu se prijaviti na e-mail adresu n.mama.hrvatske@gmail.com, a važeće prijave su one koje budu poslane do 20. srpnja.
Više informacija i sve novosti možete pronaći na Facebook stranici ‘Najljepša Mama Hrvatske'.

Popularni Članci