RADOVI GOTOVI DO PREDSEZONE Ovaj hotel proširuje svoje kapacitete i otvara novi restoran s barom u Lapadu (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Brojni Dubrovčani i gosti koji su proteklih mjeseci prošli šetnicom Nika i Meda Pucića mogli su vidjeti radove koje izvodi Hotel More. O kakvim se točno radovima radi pročitajte u nastavku. 

Hotel More rekonstruira postojeće vanjske površine za sunčanje i kupanje na plaži ispod Hotela, uz gradnju pratećih sadržaja gospodarske namjene, pretežito za sport i rekreaciju. Radovi bi trebali biti gotovi do početka predsezone. 

Na pitanje jesu li u Hotelu imali problema s građanima zbog izvođenja radova, odgovoreno je da nisu imali nikakvih prigovora susjeda, te im ovim putem zahvaljuju na razumijevanju. 

Pored povećanja smještajnih kapaciteta Hotel More će u okviru proširenja hotelskog objekta otvoriti i novi restoran sa barom koji će se nalaziti odmah iznad Šetnice, a čime će, uvjereni su u Hotelu More, doprinijeti proširenju i kvaliteti gastronomske ponude Uvale Lapad.

S morske strane šetnice gdje su Dubrovčani često znali navratiti na kavu, sada će se otvoriti dodatni šank sa sanitarnim čvorom, te će se postaviti lift za ulazak invalidnim osobama u more.

Popularni Članci