TOLIĆ NA ČELU ZRAČNE LUKE NAREDNIH MJESEC DANA 'Nastavljamo s normalnim radnim zadacima, dvomilijunti putnik stiže sljedeći tjedan'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Direktoru Zračne luke Dubrovnik Roku Toliću danas je na izvanrednoj Skupštini društva u Zagrebu produljeno upravljanje aerodromom na mjesec dana.

Vlada nije uspjela od lipnja, od kada su raspisali natječaj, izabrati nove direktore zračnih luka u Dubrovniku, Zadru i Splitu, tako da se poslovanje tjedan dana obavljalo u takozvanom "zrakopraznom prostoru", bez direktora koji nisu mogli raditi poslove važne za tvrtku ni potpisivati dokumente.

Posebno je to važno za dubrovačku Zračnu luku koja je nedavno postigla dogovor o investiciji teškoj preko milijardu kuna.

"Mogu potvrditi kako je održana izvanredna Skupština društva na kojoj su vlasnici razriješili pitanje upravljanja Zračnom lukom Dubrovnik. Naravno da sam zadovoljan razrješenjem ove situacije. Okrećemo se svakodnevnim radnim zadacima', kazao je Roko Tolić za Dubrovački dnevnik.

Čelni čovjek dubrovačkog aerodroma kazao je i kako bi cijeli postupak javnog natječaja za imenovanje direktora Zračne luke Dubrovnik trebao biti okončan u narednih mjesec dana. 'Moram naglasiti kako je ovo prvi put da se kreće u imenovanje koje bi trajalo mandat. Dosad su ove pozicije bile zauzete do opoziva, no, prema dogovorima na Skupštinama, sad se kreće na princip mandata', pojasnio je Tolić te najavio kako će nastaviti s radom u Zračnoj luci i u narednih mjesec dana, odnosno do odluke o okončanju javnog natječaja te kako je ponosan na proteklu godinu.

'Iza Zračne luke Dubrovnik je jako uspješna godina. Potpisali smo vrlo važne ugovore, pokrenuli značajne projekte i ponovno obarali rekorde. Dvomilijuntog putnika očekujemo, prema našim izračunima, u sljedeći petak', zaključio je za Dubrovački dnevnik Roko Tolić.

Popularni Članci